ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΟ-ΑΕΛΚ

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ (ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΦΑΚΟΣ). ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.........
ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ''ΦΙΛΙΚΟ'' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΜΕ ΤΟ ''ΦΙΛΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ'' ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.













ΣΧΟΛΙΟ: ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΗΧΟ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ!

ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΛΟΝΙ.ΝΕΤ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΣΑΣ, ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ (Η ΓΝΩΣΤΗ), ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΛΗ ΚΟΡΝΙΖΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ??

1 σχόλιο:

  1. Ελεος πια ρε παιδια!!!!ηταν καποιος απο σας στο πρωτο παιχνιδι?μπηκατε στο γηπεδο σαν να πηγαινατε πικ νικ η διοικηση σας ειχε περιφρουρημενους,καποια παιδια της προοδευτικης με πανο??!!!ναι καλα ακουτε με πανο...μπηκε φιλαθλος σας στο γηπεδο και πανυγηρισε.πλακα μας κανετε?τι λετε να φοβηθηκαμε απο το θεριο?ειπαμε να παιξουμε μπαλλα ρωτηστε τη διοικηση σας,αποβολη και πενελτυ και δεν ανοιξε μυτη..φτανει πια η σπεκουλα!!!η Καλλονη ρε μαγκες ποιες ακρες εχει ?παλευουμε ενα χωριο οπως λετε ετσι ειναι ναι..αλλα αυτο ειναι υγεια ενα χωριο να εχει ονειρα..επιτελους απο εργατογειτονια με μπεσα και ιστορια περιμενουμε λεβεντια..ο κοινος εχθρος ειναι η αουσια απο τα γηπεδα ..μην τους κανετε τη χαρη να φυγουν τα πιτσιρθκια σας απο το γηπεδο...καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή