ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΓΚΟΛ!!

MIA ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ KALLONI.NET

ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ (Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΚ ΚΑΛΛOΝΗΣ - ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ KALLONI.NET) ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΕΛ. ΚΑΛΛOΝΗΣ!!!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ (ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛOΝΙΑΤΕΣ) ΚΥΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗ!!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΑΛΜΑ ΤΟΥ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ !!
ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ. ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ - SCROLL DOWN KAI ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ - ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου