ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Επιστολή στην ΚΕΔ από τον Κυριο Βουρδαμή!

Επιστολή προς την ΚΕΔ απέστειλε ο διοικητικός παράγοντας Προοδευτικής Σταμάτης Βουρδαμής.
Στο κείμενο αυτής εκφράζει την οργή του, αλλά και της υπόλοιπης «βυσσινί» οικογένειας για τη διαιτησία του Βράκα στο ματς της ΑΕΛ Καλλονής (1-3).
Συγκεκριμένα, ενίσταται για αρκετές από τις αποφάσεις του Ευβοιώτη ρέφερι, όπως το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων, αλλά και το γεγονός ότι ανέχτηκε τις υπερβολικές καθυστερήσεις των νησιωτών, κυρίως στο α’ ημίχρονο.
Παράλληλα, κάνει λόγο για απαράδεκτη ενέργεια του διαιτητή, που ξεσήκωσε τον κόσμο, την κίνησή του να αποχωρήσει προσωρινά από τον αγωνιστικό χώρο, σε κάποια στιγμή όταν οπαδοί της Προοδευτικής τον αποδοκίμαζαν.
Η επιστολή του Σταμάτη Βουρδαμή αναμένεται να δημοσιευθεί αυτούσια μέσα στις επόμενες ημέρες.

«ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΘΙΖΗΣΗ»
Κατά τα άλλα, ο παλαίμαχος των «βυσσινί» έκανε λόγο στο periferiako.com για «καθίζηση» της Προοδευτικής στο β’ μέρος. Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Βουρδαμής: «Στο β’ ημίχρονο η ομάδα ήταν αγνώριστη! Κανείς δεν πίστευε ότι θα είχε αυτό το απαράδεκτο αγωνιστικό πρόσωπο σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Οι εννέα από τους έντεκα ποδοσφαιριστές δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο στην επανάληψη».

Όσο για τη συνέχεια, σχολίασε: «Την άλλη Κυριακή τα… παίζουμε όλα για όλα στο Μενίδι. Είμαστε αναγκασμένοι να πάμε μόνο για τη νίκη».
ΠΗΓΗ: http://www.periferiako.com/

--------------------------------------------------------------------------------------------
Το κειμενο που ακολουθει ειναι απο το φορουμ της Προο αναρτημενο απο την Δευτερα 8/Φεβ/2010 απο τον φιλο ΒΑΓΓΟ.

Re: Προοδευτική Νεολαία VS Καλλονή
Aπο τα σχολια που διαβαζω μαλλον εγω ημουν σε αλλο γηπεδο.
Τι ειδα εγω....ειδα απο τα πρωτα κιολας λεπτα εντονο εκνευρισμο απο τους ποδοσφαιριστες μας, κατι που μου φαινεται παραλογο.
Ενταξει ειχανε αγχος. Αλλα σκεφτειται ποσο νευρικοι επρεπε να 'ναι οι κυλωτες σ ενα σημαντικο γι αυτους ματς και με τοσο κοσμο στις εξεδρες να φωναζει για την Προο μεσα στη βροχη.
Ειδα την Προο να παιζει ωραιο ποδοσφαιρο το πρωτο εικοσαλεπτο (αληθεια, μεχρι τοτε αυτοι οι ποδοσφαιριστες που "δεν αξιζε να φορανε τη φανελα" το αξιζαν...??), να δημιουργει ευκαιριες αλλα να μη βαζει τη μπαλα στο πλεχτο (3 χρονια στη δ πρεπει να εχουμε μαθει πως δεν αρκει να κανεις ευκαιριες αλλα πρεπει να τις τελειωνεις γιατι σ αυτο το κωλοπρωταθλημα ακομα και τα καφενεια σκαρωνουν γκολ).
ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ (αληθεια ποια απ τις δυο ομαδες εξυπηρετουσε αυτο αραγε..?) ειτε με πολλα φαουλ ειτε αφηνοντας ατιμωρητες, και αρα σιγονταροντας, τις καθυστερησεις.
Στην αρχη του δευτερου μερους, και με τον αερα της ισοφαρισης, ειδα μια ομαδα να θελει να κλεισει τον αντιπαλο στα καρε του αλλα τα σφυριγματα να κανουν το αναποδο (στο πρωτο εικοσαλεπτο η Καλλονη μπηκε 4 φορες στη περιοχη μας απο σφυριγματα, και τη μια απο αυτες εβαλε το γκολ).
Μετα το 1-2 τελειωσαν ολα. Και εμενα δε μου φαινεται παραλογο.
υτε ο Αργυριου ξεχασε τη μπαλα που ηξερε, ουτε ο Περρος, ουτε κανεις... Σ' ενα ντερμπυ, με τετοια πιεση, οταν βλεπεις οτι εισαι ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ αλλα ειτε απο δικα σου λαθη (τελειωματα φασεων) ειτε, και ιδιαιτερα, απο εξωγενεις παραγοντες (ρεφερι) βρισκεσαι πισω στο σκορ και απομενουν 20 λεπτα, ε οπως και να το κανεις ΣΠΑΣ, ΛΥΓΙΖΕΙΣ.
Μη ξεχναμε οτι οι περισσοτεροι ειναι πιτσιρικαδες, δεν ειναι επαγγελματιες ποδοσφαιριστες. Εδω ο Προβατας, που εχει και μια Α πειρα, τον εβλεπες απ' την αρχη του ματς οτι δε παταγε καλα, δεν ηταν ηρεμος.
Πως να αντεξουν τα παιδια σε τετοια πιεση. Χαρακτηριστικη η φαση του Περρου που εστειλε τη μπαλα αουτ απ'τα 30 εκατοστα.
Αν δεν ηταν θεμα ψυχολογιας τι ηταν?Εγω δεν απογοητευτηκα απο την ομαδα. Ισα ισα θεωρω οτι πρεπει να ειμαστε διπλα στα παιδια.
Τους βαλαμε χερι οταν επρεπε και θα τους ξαναβαλουμε οταν χρειαστει.
Εγω απογοητευτηκα γιατι ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ.
Γιατι μας κοροιδευανε μπροστα στα ματια μας, κατω απτη βροχη για δυομιση ωρες. Γι αυτο απογοητευτηκα. Γιατι δε σεβαστηκανε το κοσμο της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ...

1 σχόλιο:

  1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βαγγο...αν γραφετε αυτα για την Καλλονη,ενα χωριο,φαντασου τι θα γραψετε στο Μενιδι,που δικαιως διαμαρτυρεστε γιατι ειναι αλητες και σας εκαναν πολλα,αλλα ψυχραιμια ρε παιδια μαθετε επιτελους οτι υπαρχουν τρια αποτελεσματα στο τοπι,ελεος πια με τη μουρμουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή