ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΟΥΡΔΑΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΔ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ Κ. ΒΡΑΚΑ»

«Κύριοι της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και Κύριε Φινοκαλιώτη.
Προφανώς δεν συγκινήστε από τις κραυγές αγωνίας των ανθρώπων της Προοδευτικής για το πως θα κρατήσουν μακριά από τη μήνη των φιλάθλων της, που βλέπουν κάθε δεύτερη Κυριακή την ομάδα τους, να οδηγείται στο… Χειρουργείο, μόλις πλησιάζει στην κορυφή.
Οι διαιτητές τύπου Χρυσοβαλάντη Βρακά, πιστεύουμε ότι λειτουργούν βάση εντολών.
Είναι «κομάντος». Δεν κρατούν ούτε καν τους τύπους. Χειρουργούν χωρίς αναισθητικό! Δίνουμε συγχαρητήρια στον «χειρούργο» κύριο Βρακά, που επέτρεψε να παιχτεί στο α’ ημίχρονο 20 λεπτά ποδόσφαιρο.
Γιατί ο αντίπαλος τερματοφύλακας, κάνοντας τη δουλειά του, από το πρώτο λεπτό της συνάντησης Α.Ο. Προοδευτικής-Καλλονής, «ροκάνιζε» τον χρόνο.
Και ο διαιτητής, φιλοτιμήθηκε να τον παρατηρήσει με κίτρινη κάρτα στο 80΄του αγώνα, για να «πέσουν» οι τόνοι.
Σα να μην έφτανε αυτό, στη μοναδική επίθεση της Καλλονής στο α΄ ημίχρονο, ο ποδοσφαιριστής της Αλέξης Ριζούλης (αριθμός φανέλας 2) παίρνει τη μπάλα με το χέρι και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν κόρνερ.
Και όταν «εκτελέστηκε» το κόρνερ, τρεις ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας, έβαλαν στα δίχτυα τον τερματοφύλακά μας Ηλία Μακρυωνίτη, αποτρέποντας τον να αντιδράσει και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Προοδευτικής,
Όμως υπάρχει καταφανέστατη παράβαση, την οποία-όπως όλη η Ελλάδα-μπορείτε να «απολαύσετε» και εσείς από τα σχετικά βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο.
Ο κ.Βρακάς, ήταν πάντοτε με το δάκτυλο στην σκανδάλη για την Προοδευτική και χαϊδευε στην πλάτη τους ποδοσφαιριστές της Καλλονής.
Όσο για την ισοφάριση της Προοδευτικής, ο ποδοσφαιριστής με τη φανέλα «νούμερο 3» της Καλλονής Νικόλαος Κριτσωτάκης, έβρισε σκαιότατα τον βοηθό του κ. Βράκα που βρισκόταν στην πλευρά των πάγκων Κωνσταντίνο Κοσμά. Και ο τελευταίος, φώναξε τον κ. Βρακά κοντά του, τον ενημέρωσε για το συμβάν και ο «άρχοντας» του αγώνα, δεν έκανε ούτε παρατήρηση στον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας, αφού όπως είπε ‘παίρνει το γεγονός επάνω του’ ! Γιατί ο ποδοσφαιριστής Κριτσωτάκης, θα αποβάλλονταν από το παιχνίδι στο 35΄ εάν ο κ. Βράκας, τηρούσε απλά τον ΚΑΠ, αφού ήδη είχε παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα.
Όμως ο «άρχοντας» του αγώνα, απέβαλε στο 20’ ελαφρά τη καρδία τον γενικό αρχηγός της ομάδας μας Μανόλη Σεβαστόπουλο, μόνο και μόνο, επειδή ήταν όρθιος και χωρίς καμία προειδοποίηση πριν.
Αυτά μερικά από τα «ελάχιστα» που έκανε ο κ. Βρακάς, που υποστηρίζουμε ότι είναι της «ίδιας σχολής» με τους Σφακιανάκη και Καραχρήστο. Σχολή που πρέπει να κλείσετε πριν θρηνήσουμε θύματα.
Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλλονής, για τον τρόπο που λειτουργεί και για εμάς είναι πρωτόγνωρος. Πάντα θα είναι εκτεθειμένοι στα μάτια μας.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είμαι στη διάθεσή σας. Εάν είναι δυνατό να μην γνωρίζει η δεξιά, τι ποιεί η αριστερά….
Τέλος συγχαίρω τον κ. Αντωνίου και τους «μαχητές» του, που στο β΄ ημίχρονο πήραν πανάξια το «διπλό» ανεξάρτητα με τις συνθήκες.
Τους εύχομαι, εάν δεν ευοδωθεί η προσπάθεια της Προοδευτικής, να είναι αυτοί που θα κόψουν πρώτοι το νήμα, γιατί είναι πολύ καλή ομάδα.

Και για επίλογο, μια υπενθύμιση προς τον κύριο Φινοκαλιώτη. Ενα πράγμα να γνωρίζεται. Η Προοδευτική είναι σαν την Ελλάδα. Ποτέ δεν πεθαίνει, με όποιες συνθήκες και εάν συναντήσει. Ευχαριστώ για την φιλοξενία».
Απο periferiako.com

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ: ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.

SCROLL DOWN PLEASE
---------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΠΟ ΤΟ PROOTUBE DIGITAL CHANNEL

ΡΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕΤΕ ???
Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς Προοδευτική.


Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τη διοίκηση της Προοδευτικής για την «άψογη φιλοξενία» απέστειλε η αντίστοιχη της ΑΕΛ Καλλονής σε ένδειξη ευγνωμοσύνης.
Μέσω του κειμένου αυτού απευθύνεται δημοσίως στους ιθύνοντες των «βυσσινί» και αναφέρει: «Το ΔΣ σας ευχαριστεί θερμά για την άψογη φιλοξενία που παρείχατε στην αποστολή της ομάδας μας στο, μεταξύ μας αγώνα. Πράγματι αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας, μιας και τέτοιες φιλοξενίες σπανίζουν σε αγώνες κρίσιμους στη Δ’ Εθνική»

.periferiako.com

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ PROOTUBE:
Δε μου λετε κυριοι της Καλλονης εαν χανατε τον αγωνα θα στελνατε ευχαριστηρια ανακοινωση για τη φιλοξενια?
Για να στελνετε αυτη την ανακοινωση παει να πει οτι σεβεστε το ονομα και τους ανθρωπους της Προοδευτικης ? Σωστα ?
Τοτε για πειτε μου τους μπραβους ( ο θεος να τους κανει ) ποιος τους κουβαλησε στο γηπεδο και για ποιο λογο ?
Προς τι τα ειρωνικα σχολια για την Προοδευτικη μετα τον αγωνα σε φωτοδημοσιευμα του kalloni.net ?
Προς τι η προκλητικες ανακοινωσεις στο ιδιο site για στημμενους διαιτητες , απειλητικα τηλεφωνηματα και λοιπες μαλ.......ς ?
Για να μην μακρυγορω εχετε χεσμενη τη φωλια σας και το ξερετε και το ξερουμε και μεις.
Ενα πραγμα δεν ξερετε και θα το μαθετε τωρα !!!
Οι οπαδοι της Προο δεν ξεχνουν και θα ερθει η στιγμη της εκδικησης , ο κοσμος ειναι μικρος ! Αυτα που ειδαμε να διαδραματιζονται στο γηπεδο τα ειδαμε με τα ματια μας και τα καταγραψαμε και στο μυαλο μας και σε βιντεο και φωτογραφιες , ετσι μωρε για να θυμομαστε.
Αυτη η ανακοινωση μετα τα οσα συνεβησαν στο γηπεδο δεν μπορει παρα κοροιδευτικη να την πει καποιος και σιγουρα δεν ριχνει τους τονους ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ !!!

----------------------------------------------------------------------------------------------
Η ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΦΟΡΟΥΜ ΦΙΛΩΝ ΑΙΟΛΙΚΟΥ:

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΒΕΡΡΟΣ (ΑΠΟ ΚΑΛΛΟΝΗ) 2010-02-08 16:32
Μπράβο σε όλα τα παιδιά.Ενα παλικαρίσιο 2πλό μέσα στην ζούγκλα του Κορυδαλλού.
Γιατί αν αυτό ήταν γήπεδο το Κεντέρης είναι εκκλησία.Καλή συνέχεια στην Προοδευτική.Σειρά τώρα το Κύπελλο και το Κερατσίνι και βλέπουμε.Και κάτι ακόμα.
Η ΕΠΣ Πειραιά έβγαλε ανακοίνωση ότι στήνονται αγώνες σε βάρος των ομάδων του Πειραιά. Από ποιούς?Από εμάς ή από την Χίο? Μήπως η ΕΠΣ Λέσβου πρέπει να πάρει θέση?
Ή δεν την απασχολεί το θέμα αφού ο ΄΄κυρίαρχος του παιχνιδιού΄΄ (Αιολικός) δεν έχει καμμία τύχη?

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ:
Τι εννοεις προεδρε με το κυριαρχος του παιχνιδιου και δεν εχει τυχη?
Αν μπορεις καντο πενηνταρακια να το καταλαβουμε.
Οι καμπανες απο την ΕΠΣ Πειραια παντως χτυπανε για την δικη σου ομαδα και οχι για τον αδιαφορο φετος Αιολικο αν δεν το καταλαβες. Την ξερουμε καλα αυτη την κολοκατηγορια, για να βγεις δεν χρειαζεται να ριχνεις μονο λεφτα και να΄χεις καλη ομαδα, χρειαζεται παρασκηνιο.
Η Καλλονη ειναι η μονη ομαδα απ΄τον ομιλο που θελει πραγματικα ν'ανεβει.
Οι υπολοιποι στ΄΄@@ τους. Εκαναν ενα α'μπατζετ και αν ανεβουν εχει καλως αν οχι δεν τρεχει και τιποτα ενω εσυ που εχεις ριξει 500 χιλιαρικα καιγεσαι πιο πολυ.
Μιλω για τις Διοικησεις και οχι για τους φιλαθλους που θελουν το καλυτερο για τις ομαδες τους.
------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΟ periferiako.com:

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Δηλώσεις Γιώργου Αθανασιάδη.
Η ομάδα του πέτυχε μια σπουδαία νίκη μέσα στο Λαύριο κόντρα στον Ολυμπιακό και ο ίδιος έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Ο προπονητής του Αχαρναϊκού, Γιώργος Αθανασιάδης, μίλησε στην εφημερίδα «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» για το μεγάλο διπλό της Κυριακής, τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την… ΑΕΛ Καλλονής που χαρακτήρισε ως την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Αναφερόμενος στην ομάδα του ο τεχνικός Γιώργος Αθανασιάδης υπογράμμισε:«Πήγαμε αποφασισμένοι και πολύ πειθαρχημένοι στο Λαύριο σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα, που… καιγόταν για τους βαθμούς. Φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που έχουν επαγγελματική συμπεριφορά και αντέχουν στην πίεση του πρωταθλητισμού, παρότι η ομάδα ξεκίνησε με διαφορετικούς στόχους».
Εν συνεχεία, υποστήριξε: «Υπάρχουν τεράστια ψυχικά αποθέματα, υπάρχει η δύναμη του κόσμου, ο οποίος εμψυχώνει τα παιδιά και παίρνουν τις νίκες».
Τέλος, αίσθηση προκάλεσε και η αναφορά του στην ΑΕΛ Καλλονής, που πήρε τη μεγάλη νίκη μέσα στον Κορυδαλλό στο ντέρμπι με την Προοδευτική:
«Είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου από κάθε άποψη. Είναι φαβορί για την άνοδο, άσχετα αν εμείς καταφέρουμε ή όχι να τερματίσουμε πρώτοι».

Σχολιο ενος φιλου της ΠΡΟΟ: Κάτι μυρίζει εδώ...
----------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΝΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΗΜΕΡΑ!!

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΤΗΣ ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ, ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ??
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ (ΑΥΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ).
ΑΡΑΓΕ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ??
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΑΝ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΗΡΩΘΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΜΕΣ' ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ!!
και κατι απο το 1957:
''Στο ποδόσφαιρο χρωστάω όσα ξέρω για ηθική και καθήκον'' έγραψε ο Γάλλος συγγραφέας Albert Camus το 1957, χρονιά που κέρδισε το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας. Τρία χρόνια αργότερα, σκοτώνεται σε αυτοκινητικό ατύχημα σε ηλικία 47 ετών. Στα νεανικά του χρόνια στο Αλγέρι, ο Camus ασχολήθηκε ενεργά με το ποδόσφαιρο (έπαιζε τερματοφύλακας), το οποίο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει όταν αρρώστησε με φυματίωση.

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΟΛΟΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ (ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ), ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΣΧΕΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟ ΛΟΓΩ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ , ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΔΡΕΣ,..... ΚΛΠ . ΚΛΠ
ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΝΕΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου