ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Εισητηρια Mundial South Africa και οργανωμενη εκδρομη απο τον Γαλανολευκο φαρο!






Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ οργανωνει δύο εκδρομές για Ν. Αφρική στο Μουντιαλ!!


Ο Γαλανόλευκος Φάρος αποφάσισε να πραγματοποιήσει δύο εκδρομές για τους αγώνες στο Παγκόσμιο κύπελλο. Η πρώτη θα είναι από 10 Ιουνίου έως και 23 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει και τα τρία παιχνίδια της Εθνικής μας και η δεύτερη από 16 Ιουνίου έως 23 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει το δεύτερο και το τρίτο παιχνίδι.
Οι εκδρομές αυτές θα γίνουν με απευθείας πτήσεις διάρκειας 8 ωρών από Αθήνα για Γιοχάνεσμπουργκ. Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδρομών θα εκδοθεί στις 20 Ιανουαρίου στην ιστοσελίδα του σύνδεσμου. Τα εισιτήρια των αγώνων που θα είναι περίπου 150 ανά αγώνα θα παραληφθούν από την Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Οι τιμές αναμένονται για το 14ήμερο να είναι κοντά στις 3.000 και το 8ήμερο κοντά στα 2.500. Πληροφορίες στον πρόεδρο του Γαλανόλευκου Φάρου Νίκο Φλέκκα στο 6974331691. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή Έλληνες από πολλές πόλεις της χώρας, αλλά και από Βέλγιο, Ελβετία, Γερμανία κ.α.

Τα εισιτήρια που έχει εξασφαλίσει η ΕΠΟ για κάθε αγώνα της εθνικής είναι περίπου 3,500 και θα πρέπει οι Έλληνες από κάθε σημείο της χώρας και όχι μόνο που ενδιαφέρονται, να μεριμνήσουν μέχρι τις 13 Ιανουαρίου γιατί διαφορετικά όσα μείνουν αδιάθετα θα πάνε σε άλλες ομοσπονδίες που υπάρχει ζήτηση.

Πηγή: Sportnet

1 σχόλιο:

  1. kalispera !!!vrika kai alli page sto facebook me diagonismo opou o nikitis pigeni sti N.afriki!!!kai to link ine auto gia opion endiaferete
    http://www.lorealparis.gr/_el/_gr/minisites/men-expert-2010/index.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή