ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΜΦΙΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/ΙΑΝ/2010 ΩΡΑ 15:00 ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ - PREGAME

Εχωντας ανεβασει το οπτικοακουστικο υλικο που φεραμε απο Χιο, ηρθε η ωρα να ασχοληθουμε με τον επομενο αντιπαλο μας.
Στην συνεχεια θα διαβασετε και απο το δικο μας μπλογκ την αναρτηση του φρεσκοαπολυμμενου απο τον στρατο Γιωργο.
Καλως ηλθες πισω φιλε και καλος πολιτης!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 15:00 -
Δημοτικό Στάδιο Νίκαιας
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ vs ΑΜΦΙΑΛΗ

Ξεκίνημα δεύτερου γύρου για το φετινό πρωτάθλημα και μαζί με αυτό επανεμφανίζεται και η στήλη με την παρουσίαση του επερχόμενου αντιπάλου. Μια στήλη απαιτητική και με αντικειμενικές δυσκολίες μιας και το γνωστό σε όλους "scouting" που περιλαμβάνει συλλογή στοιχείων και στατιστικών δεδομένων για τον αντίπαλο σε αυτή την κατηγορία μόνο εύκολο δεν είναι.
Οι συνθηκές πλέον είναι καλύτερες, οι στρατιωτικές υποχρεώσεις που με "βασάνιζαν" όλο τον προηγούμενο χρόνο ανήκουν στο παρελθόν έτσι λοιπόν ήρθε η κατάλληλη στιγμή να επανέρθω δυναμικά στο προσκήνιο με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των φιλάθλων μας που τόσο δυναμικά έχουν εισέλθει στο χώρο του διαδικτύου κάνοντας αισθητή την παρουσία μας παραπάνω από κάθε προσδοκία.
Αρχικά να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια από τους απλούς αναγνώστες εως και τους δημιουργούς των νέων blog που ο καθένας με τον τρόπο του στέκεται αρωγός στην προσπάθεια πρωταθλητισμού που κάνει η ομάδα μας.
Από την μεριά μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν για την αναγέννηση του φοίνικα με τα άρθρα και τα ρεπορτάζ που θα ακολουθούν πρίν και μετά τους αγώνες εφόσον βέβαια ο ελεύθερος χρόνος και οι δουλειές μας το επιτρέψουν να γίνει απρόσκοπτα χωρίς περαιτέρω πλέον προβλήματα. Προτού κλείσω αυτό τον αναγκαίο κατά την γνώμη που πρόλογο θα ζητήσω τα σχόλια όλων των αναγνωστών και την βοήθεια τους ώστε κάθε εβδομάδα αυτή εδώ η προσπάθεια να γίνεται όλο και καλύτερη και να παίρνουμε όλοι μας δύναμη να προχωράμε μπροστά...

Επόμενος αντίπαλος της Προοδευτικής το σωματιο της Αμφιάλης το οποίο ιδρύθηκε το 1967 και μεγαλύτερη του επιτυχία είναι η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής την αγωνιστική περίοδο 1975-1976. Εκεί παρέμεινε μόλις ένα χρόνο αφού υποβιβάστηκε στις χαμηλότερες κατηγορίες, στις οποίες και αγωνίζεται μέχρι σήμερα, τερματίζοντας στην 20η θέση με συγκομιδή 26 βαθμούς.
Έχει ως έδρα το δημοτικό γήπεδο Αμφιάλης, γνωστό στους περισσότερους ως "Σιταποθήκες", και χρώματα της είναι το μπλέ και το κόκκινο.
Παρά το γεγονός ότι η Αμφιάλη αγωνίστηκε μονάχα μια σεζόν στην Β' εθνική πρόλαβε να αναμετρηθεί με την Προοδευτική με τις δύο ομάδες να κατακτούν από μια νίκη. Εντός έδρας η "Προο" επικράτησε με 2-1 ενώ εκτός έδρας γνώρισε την ήττα με 1-0.
Άν και νεοφώτιστη στην Δ' κατηγορία πέρυσι η Αμφιάλη δε δυσκολεύτηκε να παραμείνει σε αυτή τερματίζοντας στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς οι οποίοι προήλθαν ύστερα από 11 νικηφόρα αποτελέσματα, 8 ισόπαλα ενώ στα υπόλοιπα 9 παιχνίδια γνώρισε την ήττα.
Στις περυσινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων η Προοδευτική παραχώρησε ισόπαλια στην έδρα της με 1-1(σκόρερ:Τουμάσης) στο "κλουβί" στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής(11/01/2009) ενώ την 29η αγωνιστική(10/05/2009) γνώρισε σε ένα καθαρά παιχνίδι γοήτρου την ήττα εκτός έδρας στις καθυστερήσεις με 3-2(σκόρερ:Μπαλής,Τσιώλης).
Έβδομη θέση στο περυσινό πρωτάθλημα για το σωματείο της Αμφιάλης το οποίο πανηγύρισε 32 τέρματα ενώ δέχθηκε 28.
Κατά την φετινή περίοδο όμως τα πράγματα σαφώς είναι δυσκολότερα για τον επερχόμενο αντίπαλό μας αφού βρίσκεται στην 13η θέση που οδηγεί στο τοπικό πρωτάθλημα έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες εκ των οποίων η πρώτη προήλθε την 1η αγωνιστική(20/09/2009) από την "Προο" με 0-2 ύστερα από τέρματα του Αργυρίου στο 9' και στο 41'. Με 24 γκόλ παθητικό είναι εμφανές ότι η Αμφιάλη έχει αμυντικές δυσλειτουργίες αφού κατά μέσο όρο δέχεται 1,6 γκόλ ανα παιχνίδι ενώ σκοράρει 0.86 γκολ αφού έχει πετύχει 13 τέρματα σε σύνολο 15 παιχνιδιών.
Αξιοσημείωτο είναι όμως το γεγονός ότι παρουσιάζεται ισχυρότερη εκτός έδρας με 3 νίκες, ισάριθμες ήττες και μία ισοπαλία σε αντίθεση με την έδρα της στην οποία σε 8 παιχνίδια έχει 5 ήττες, 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Αδιαμφησβήτητα το διπλό επί του Αιολικού προκαλεί μεγάλη εντύπωση ενώ εκτός έδρας επικράτησε επί του Κερατσινίου και της ουραγού Δάφνης Δαφνώνα ενώ βαριές ήταν οι ήττες από Καλλόνη, Αχαρναϊκό και Ωρωπό.
Το ρεπορτάζ της Αμφιάλης είναι πλούσιο μιας και βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ο οποίος και πιθανολογείται ότι θα καθοδηγήσει την Αμφιάλη στην αναμέτρηση με την "Προο" ύστερα από την απομάκρυνση του Α.Λιθόπουλου από το πάγκο της ομάδας.
Επιπλέον η Αμφιάλη ενισχύθηκε με τον νεαρό Μαναριώτη που μεταγράφηκε από τον Ιωνικό και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο κυριακάτικο παιχνίδι.
Κάθε παιχνίδι και κάθε βαθμός έχει εξαιρετική σημασία για τους φιλοξενούμενους που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού και σε έναν αγώνα από τον οποίο δεν έχουν τίποτα να χάσουν σίγουρα θα παίξουν χωρίς άγχος για το καλύτερο που μπορούν.
Αντίθετα η Προοδευτική θέλει πάση θυσία την νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου ελπίζωντας σε στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Αχαρναϊκου ετσί ώστε να μειωθούν οι 4 βαθμοί που την χωρίζουν από την κορυφή.
Θα καταφέρει η "Προο" να δικαιολογήσει την θέση της και να αποδείξει την ανωτερώτητα της εντός αγωνιστικού χώρου ? Η απάντηση το μεσημέρι της Κυριακής στο "κλουβί" με τον καιρό να αναμένεται βροχερός και την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 6 βαθμούς κελσίου σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής προγνώσεις.
Ραντεβού για ΟΛΟΥΣ μας εκεί...Donkey2.(Γιώργος Π.).

πηγη: vissiniclubnogate.blogspot & forum


Επιπλεων διαβασαμε οτι μετα την φυγη του προπονητη Αλεξ. Λιθοπουλου (παλιος αμυντικος ογκολιθος της Προοδευτικης), χρεη προπονητη θα αναλαβει ενας παικτης της Αμφιαλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου