ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

H ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ

Σημερα Παρασκευη 8/ΙΑΝ/2010, η Προοδευτικη εκοψε την πρωτοχρονιατικη πιτα στην αιθουσα εκδηλωσεων του Δημου Κορυδαλλου , στο πνευματικο κεντρο " Πλειαδες " μεσα σε ενα κλιμα γιορτινο με παρα πολυ κοσμο ( υπολογιζεται γυρω στα 300 ατομα ).
Παρουσα συσσωμη η οικογενεια της Προοδευτικης ( Ποδοσφαιρο , Μπασκετ , Βολλευ ολων των τμηματων ) , ο Δημαρχος και ο ΑντΙδημαρχος του Κορυδαλλου , απαντες απο τον πολιτικο χωρο της πολης μας ( Βουλευτες απο ολα τα κομματα και στελεχη της Δημοτικης αρχης ).
Απονεμηθηκαν τιμητικες πλακετες με ειδικο βαρος και συγκεκριμενα στον εκλιποντα χρονια ΟΠΑΔΟ της Προοδευτικης Κο Τζιερη Βασιλη που λιγους μηνες πριν μας αφησε για να παει να μεινει με τον Φοινικα του ουρανου και να κανει παρεα με ολα μας τα αδερφια που μας κοιτανε πλεον απο εκει ψηλα.
Το αξιοσημειωτο με τους τυχερους που κερδισαν τα φλουρια και τα 200 ευρω σαν δωρο , της πιτας ειναι οτι ο ενας εξ αυτων ο Κος Βικτωρας Νικολαιδης ανακοινωσε οτι τα χρηματα δεν θα τα κρατησει ο ιδιος αλλα θα τα διαθεσει για οπαδικο σκοπο και συγκεκριμενα στην αγορα ενος τυμπανου για την κερκιδα των φανατικων της Προο.
Η βραδια επιφυλαξε και μια πολυ ευχαριστη μεταγραφικη εκπληξη αλλα θα περιμενουμε την επισημη ανακοινωση απο μερια Διοικησης , ενδεχομενως και αυριο !!!
Αυτη τη στιγμη η Διοικηση παραθετει γευμα σε γνωστο εστιατοριο στην Πλ. Μεμου σε επιλεγμενους καλεσμενους.
Περισσοτερες λεπτομερειες μπορειτε να δειτε και στο αρθρο που θα αναρτηθει απο τοΑνεξαρτητο blog οπαδων Προοδευτικης

ΠΗΓΗ : PROOTUBE Digital Channel

Να σας ενημερωσουμε επιπλεον, οτι στο http://prootube1977.blogspot.com/ εχουν ανεβει τα βιντεο απο την συνεντευξη του προεδρου της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ Κυριου Κατσιγιαννη. Απολαυστε τα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου