ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 10/ΙΑΝ/2010


ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Στον «καυτό» Κορυδαλλό
Μέσα στην «καυτή» έδρα της Προοδευτικής, δοκιμάζεται ο Διαγόρας την Κυριακή και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, δεδομένης της δυσκολίας του παιχνιδιού, για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Οι πρωταθλητές Λέσβου, τις τελευταίες ημέρες, έλυσαν τη συνεργασία τους με τους Γκολόση και Καραγιάννη, με τις λύσεις για το ματς να λιγοστεύουν κατά δύο. Ως «αστείες» χαρακτήρισαν οι διοικούντες τον Διαγόρα, τις φήμες που θέλουν πολλούς «ξένους» από την ομάδα, να μην επιστρέφουν μετά τις διακοπές.
«Υπάρχει σχετική οδηγία προς τους ποδοσφαιριστές που δεν είναι ντόπιοι, να παραμείνουν στην πρωτεύουσα και να ανταμώσουν με την υπόλοιπη αποστολή την ημέρα του αγώνα. Αυτό γίνεται και για οικονομικούς λόγους», ήταν η εξήγηση που δόθηκε αρμοδίως.
Στην Αγία Παρασκευή, επέστρεψαν στο μεσοδιάστημα μόνο οι Σιδηρόπουλος και Μπατωτάκης.

(Πηγή: www.emprosnet.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου