ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

GET READY TONIGHT!!

Το βραδυ τα σπουδαια!!

Συνεντευξη απο τον Προεδρο Κο Κατσιγιαννη ( Νεο αρθρο )


Το PROOTUBE Digital Channel εξασφαλισε για σημερα 7-1-10 συνεντευξη απο τον Προεδρο του Α.Ο Προοδευτικη Νεολαια Κυριο Κατσιγιαννη.

Αισθηση μας εκανε πως ο ιδιος ο Προεδρος επικοινωνησε μαζι μας και μας διεθεσε ωρα απο τον υπερπολυτιμο χρονο του για να μαθουμε ποιος ειναι ο Κος Κατσιγιαννης και να αναλυσουμε ολα τα της Προοδευτικης θεματα , τα οποιοα αναμενονται << καυτα >> !!!

Θα γινει πολυ μεγαλη προσπαθεια για να δημοσιευτει ολη η συνεντευξη σημερα το βραδυ προς ολους τους αναγνωστες του PROOTUBE για να ακουσετε με τα ιδια σας τα αυτια αποκαλυψεις και πιθανοτατα πολλες εκπληξεις που θα σκορπισουν χαμογελα σε ολους τους φιλους της Προο.Μεινετε συντονισμενοι στους δεκτες σας !!!

( Με πρωτοβουλια του PROOTUBE στη συνεντευξη θα ειναι και το vissiniclubnogate.blogspot.com και οι ερωτηυσεις θα γινονται απο κοινου.)

ΠΗΓΗ: PROOTUBE Digital Channel

----------------------------------------------------------------------------------

Σημερα το βραδυ μετα τις 9 θα εχουμε αρθρο και βιντεο απο την πολυαναμενομενη συνεντευξη του προεδρου κ. Κατσιγιαννη.
Αναμενουμε με μεγαλο ενδιαφερον τα λεγομενα του, και κατα πασα πιθανοτητα να ακουσουμε πραγματα που κανουν αισθηση και θα προκαλεσουν χαμογελα σε μαςκαι τρομο στους αντιπαλους (μεταγραφες βομβες κτλ)

Οσο αφορα την χτεσινη συνεντευξη των Τζιερη και Σεβαστοπουλου δεν εχουμε να πουμε πολλα γιατι τα ειπαν ολα. Το μονο που εχουμε να πουμε ειναι οτι ειμαστε χαρουμενοι που εχουμε οπαδους στην διοικηση που πονανε και γουσταρουν αυτο που κανουν. Ενα μεγαλο ευχαριστω σε αυτους που εβαλαν παλτη για την ομαδα σε δυσκολους καιρους που ζουμε.

Σημερα θα ρωτησουμε πολλα περισσοτερα τον προεδρο μας και θα παρουμε της απαντησεις που πρεπει για θεματα που φυσικα δεν μπορουσαν να μας αποκαλυψουν οι προηγουμενοι.

Να ειστε σε αναμονη...

ΠΗΓΗ: http://vissiniclubnogate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου