ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2010

Κανωντας τον κερσορα ενα κλικ αριστερα (οσο ειναι πρωτη στην λιστα αναρτηση του μπλογκ) θα δειτε ολα τα λινκ για τα "πιο φρεσκα νεα" σχετικα με την ΠΡΟΟ.

Ειδες τι μπορει να κανει η τεχνολογια για σενα φιλε αναγνωστη??!!
Ας τα βαλουμε σε μια σειρα.

Αποκλειστικα απο το Prootube
1) Το βασικοτερο θεμα σημερα δεν ειναι αλλο απο την πρωτη μεταγραφη της Προοδευτικης και επισημα πλεον , του Παναγιωτη Βασιλακου.Το δεκαεννιαχρονο μανιατακι ( Κορωνι ) που εδειξε και τα δοντια του στην σημερινη προπονηση της ομαδος και εδειξε να κερδιζει τους παντες με τις ικανοτητες του και την αψογη συμπεριφορα του.
( Δειτε το σχετικο βιντεο κανοντας κλικ στο παρακατω link )



Σε μια φιλικη κουβεντα που ειχαμε μαζι του μετα την προπονηση τον ερωτησαμε πως νοιωθει και μας απαντησε, "Τετοια προπονηση εχω χρονια να κανω !!! Δεν αξιζει στην Προοδευτικη να βρισκεται εδω , θα κανω οτι μπορω για τη βοηθησω να ανεβει. Το κλιμα ειναι φοβερο και φαινεται ακομα και απο την πρωτη μου μερα στην προπονηση. "Εμεις με τη σειρα μας τον καλωσορισαμε και του ευχηθηκαμε τα καλυτερα για τη συνεχεια.


2) Δειτε μονο απο το Prootube το αποκλειστικο βιντεο του αρχηγου της ομαδος Κου Προβατα που καλει τον κοσμο να σταθει διπλα στην ομαδα.
( Καντε κλικ στο παρακατω link )
Βιντεο "Καλεσμα απο τον Αρχηγο προς τον κοσμο."



3) Πραγματοποιηθηκε συνεντευξη στα γραφεια του Συλλογου με καλεσμενους του PROOTUBE κυριο Σταματη Τζιερη ( Αντιπροεδρος του Συλλογου ) και τον Κο Σεβαστοπουλο Μανωλη ( Γενικου Αρχηγου ) να αποκαλυπτουν πολλα θεματα αγνωστα εως τωρα στους φιλαθλους της Προοδευτικης αλλα και να γνωστοποιουν και να σκιαγραφουν το προσωπο της παρουσας Διοικησης.Η συνεντευξη κρατησε 52 λεπτα και απο αυριο εχετε τα πρωτα αποσπασματικα βιντεακια απο την συνεντευξη που δεν σας κρυβουμε οτι ακουστηκαν
<< αληθειες >> , σχολιασμος καταστασεων και προσωπων , μεταγραφες , προσωπικες εκμυστηρευσεις αλλα και συγκινησεις αναπολοντας παλιες στιγμες της Προο μας.
Μεινετε συντονισμενοι στο γιατι θα ακολουθησουν πολλες , πολλες ακομη εκπληξεις !!!





Καθε μερα ανοιγωντας την σελιδα μας στο http://eastattikanogate.blogspot.com/
πανω αριστερα, θα υπαρχουν οι τιτλοι των νεων αναρτησεων απο ολα τα μπλογκ της ομαδας μας, ωστε να εχετε ολοι αμεση, αλλα κυριως σφαιρικη ενημερωση γυρω απ' τα νεα του σωματειου.
Με τον ιδιο τροπο μπορειται και στα αλλα μπλογκ να ενημερωνεστε για ολα τα νεα σχετικα με την ΠΡΟΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου