ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ 2010!! ΚΥΡΙΑΚΗ 3/ΙΑΝ/2010

Νεα απο την ομαδα

Απο αυριο μπαινει σε κανονιμους ρυθμους προπονησης η ομαδα μετα την αδεια των διακοπων των Χριστουγεννων και της Πρωτοχρονιας.
Η πρωτη προπονηση για το 2010 θα γινει αυριο στις 17.00 με ολους τους παιχτες να δινουν παρουσια.
Οσον αφορα το μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδος , η Διοικηση με τον προπονητη Κο Βογιατζη εχει ετοιμη μια λιστα παιχτων καιμαλιστα υπαρχουν πληροφοριες οτι βρισκονται σε προχωρημενα σταδια συζητησεις με 2-3 ποδοσφαιριστες. Τα ονοματα τους δεν εχουν γινει ακομη γνωστα για ευνοητους λογους αλλα σε συντομο χρονικο διαστημα θα εχουμε πληρη ενημερωση για το θεμα και ισως και επισημες ανακοινωσεις για μεταγραφες !!!
Τελος οι Διοικουντες της Προοδευτικης ευχονται το 2010 να φερει χαρα και υγεια σε ολο τον κοσμο και την ανοδο για την Προοδευτικη μας.

source: PROOTUBE Digital Channel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου