ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ NEWS

Απο periferiako.com

Το Σάββατο και όχι την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι ανάμεσα στο Κερατσίνι και την Προοδευτική για την 13η αγωνιστική.
Η διοίκηση των «ροσονέρι» προχώρησε σε σχετικά αίτημα στην ΕΠΟ, καθώς την Κυριακή γίνεται το παζάρι της περιοχής έξω από το γήπεδο, γεγονός που αποτρέπει τους φιλάθλους να «ταλαιπωρηθούν» για να πάνε στο γήπεδο.


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ενδιαφέρον για Αρχοντούλη!
Όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και πιο «θορυβώδεις» γίνονται οι φημολογίες, που έχουν ξεσπάσει γύρω από το θέμα του Γιάννη Αρχοντούλη και της πιθανότητας να συμφωνήσει με την Προοδευτική. Οι άνθρωποι του «βυσσινί» συλλόγου έχουν έρθει σε επαφή με τον παίκτη, που μέχρι πρότινος ανήκε στην Κόρινθο, ο οποίος από την άλλη φέρεται να έχει βρίσκεται κοντά στην ένταξή του σε ομάδα του 8ου ομίλου, που πρωταγωνιστεί. Αναφορικά με το συγκεκριμένο μέτωπο, αναμένεται να γίνουν ακόμη τρεις μεταγραφές, που θα δυναμώσουν κι άλλο την ιστορική ομάδα.


Ηττα στο φιλικο απο το Αιγαλεω με 3-2
Σημερα το απογευμα η Προοδευτικη υποχρεωθηκε σε ηττα απο το Αιγαλεω με 2-3 στο Κλουβι. Τα γκολ πετυχε ο Μπιφτας.Ο Στελιος Βογιατζης εβγαλε χρησιμα συμπερασματα για τους παιχτες με την λιγοτερη συμμετοχη.
vissiniclubnogate.blogspot.com



Αυτος ηταν κοσμος !!!!!!
Δεν θα μπορουσε να περασει απαρατηρητο το γεγονος οτι ο κοσμος που παραβρεθηκε στο γηπεδο επεδειξε κοσμιοτατη συμπεριφορα χωρις κανενα παρατραγουδο και το παραμικρο επεισοδιο.
Αξιοσημειωτο ηταν το γεγονος οτι στην θυρα 1 οπου βρισκονταν οι φανατικοι της Προο περιοπτη θεση ειχε ο Κος Κατσιγιαννης ( Προεδρος του Συλλογου ) οπου παρακολουθησε ολο το πρωτο ημιχρονο με αμειωτο ενδιαφερον.
Μαλιστα στην αναπαυλα του ημιχρονου συνομιλησε με τους οπαδους και φαινεται πως και οι ιδιοι εχουν καταλαβει την μεγαλη προσπαθεια που γινεται απο την παρουσα Διοικηση για το καλο της ομαδος και ειναι διατεθημενοι να συνδραμουν τα μεγιστα για την προστασια της ομαδος και την επιτευξη των στοχων της.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου