ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΚΟΡΩΠΙ 1-0 (PROODEFTIKI - KOROPI 1-0)

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Εδειξε χαρακτηρα ,εκλεισε στοματα!!

Αποτελέσματα
Επόμενοι αγώνες
Περάματος Α.Ε.-Αιολικός
1-0
Αήττητος Σπάτων-Δάφνη Δαφνώνα
1-0
Καλλονή-Ελλάς Ποντίων
0-0
Αμφιάλη-Ωρωπός
0-3
Αχαρναϊκός-Αρης Αμφιάλης
2-0
Μαρκό-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής
0-1
Ολυμπιακός Λαυρίου-Κερατσίνι
0-1
Προοδευτική Νεολαία-Κορωπί
1-0


ΕΠΩΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
20/12
15:00
Αιολικός-Καλλονή
20/12
15:00
Αμφιάλη-Αήττητος Σπάτων
20/12
15:00
Κερατσίνι-Προοδευτική Νεολαία
20/12
15:00
Δάφνη Δαφνώνα-Μαρκό
20/12
15:00
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Ολυμπιακός Λαυρίου
20/12
15:00
Ελλάς Ποντίων-Αχαρναϊκός
20/12
15:00
Κορωπί-Αρης Αμφιάλης
20/12
15:00
Ωρωπός-Περάματος Α.Ε.


Η Προοδευτικη νικησε με το φτωχο αλλα πολυτιμο 1-0 το Κορωπι δειχνοντας οτι συνηθλε απο τα δυο ατυχα προηγουμενα αποτελεσματα. Με απουσιες σε δυσκολες θεσεις η ομαδα καλυψε τα κενα και πηρε αυτο που ηθελε. Το γκολ πετυχε ο Καλογερας με πεναλτι, αφου ειχε προηγηθει ανατροπη του Μαλλισιωβα.Στο πρωτο ημιχρονο δεν ειχε δοθει πεναλτι στον ιδιο παιχτη. Η φραση ενος φιλου μας τα λεει ολα ..''1 στα τρια μας δινουν''. Αυτα για τα κορακια..

Στο πρωτο ημιχρονο η ομαδα δεν επαιξε καλα ομως κρατουσε μπαλα και απειλουσε με καποιες ενεργειες και σεντρες απο τα πλαγια. Με παιχτες που ηρθαν να καλυψουν τα κενα και την γνωστη κακοδιαμονια των λαθων σε καιρια σημεια το ημιχρονο εληξε με 0-0.Στο δευτερο μερος η ομαδα μπηκε καλυτερη και πιο καλα στημενη με αλλαγες απο τον παγκο και εσωτερικες μετακινησεις. Πατησε περιοχη πολυ συχνα και εδειξε οτι μπορει. Καπου εκει ξυπνησε και η κερκιδα και τα πραγματα πηραν τον δρομο τους. Το γκολ ηρθε ,η γκρινια και το ανχος εφυγαν. Οι παιχτες αλλα και οι οπαδοι εδειξαν λιγο μουδιασμενοι απο τα γεγονοτα της προηγουμενης Κυριακης και το κλιμα ισως επηρεασε ολους μας. Ομως τελος καλο ολα καλα.

Ακομα να πουμε οτι μερικοι παιχτες δειχνουν καπως απροετοιμαστοι. Πολλα λαθη και λιγο μυαλο στην τελικη προσπαθεια. Αυτα κοστιζουν ,και πρεπει να προσεξουμε απο δω και περα. Οταν εχουμε απουσιες βασικων πρεπει αυτες οι απουσιες να μην φαινονται τοσο. Ο παγκος δειχνει να εχει υλικο αλλα καποιοι κουραζονται και φαινεται.Ακομα καποια σημεια. Ο Βογιατζης ηταν τιμωρημενος και εδεινε οδηγιες απο την κερκιδα, για οσους ρωταγανε και δεν ξερανε. Αλλο ενα εμποδιο που ξεπερασαμε. Γιαυτο μιλησαμε για χαρακτηρα σημερα.

Ο Γεναρης ερχεται και πρεπει να φερει μεταγραφες. Ολοι το βλεπουμε, ολοι το καταλαβαινουμε. Η διοικηση απο μεριας της ειπε οτι θα πραξει τα δεοντα.

Απο μεριας αντιπαλου τωρα ειδαμε καποιες φασεις με δυο ομως απο αυτες να απειλουν πραγματικα. Και στις δυο η μπαλα κατεληξε αουτ. Ενα σουτ μεσα απο την περιοχη στη αρχη εξουδετερωσε ο τερματοφυλακας μας αφου η αμυννα ηταν αλλου.Στην ομαδα του Κορωπιου παιζει και ενα δικο μας παιδι. Ο γιος του Χορτσα που εδειξε οτι ξερει το τοπι. Να το εχουμε αυτο υποψην μας...Να σημειωσουμε οτι στο γηπεδο η παρουσια των υπαλληλων του υπουργειο ''ΠΡΟ.ΠΟ'' ηταν εντονη αλλα οχι προκλητικη. Μια ωρα πριν το παιχνιδι οταν φτασαμε με κατι φιλους το θεαμα ηταν καπως.. Αναρωτηθηκαμε αν εχει μεινει κανεις στα τμηματα ? Που βρεθηκαν τοσοι μπατσοι... Παντως για καποιους η σουπα χαλασε και εκτροπα που περιμεναν δεν εγιναν..


SOURCE: http://www.vissiniclubnogate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου