ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ



Έχασε την ευκαιρία…«Μαγική εικόνα» ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του Μαρκόπουλου, όπου η Προοδευτική είχε τις ευκαιρίες, όμως η Μαρκό πήρε την τεράστια και παρθενική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Στέλιου Βογιατζή έχασε μοναδική ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση του ομίλου, από τη στιγμή που και ο Αχαρναϊκός είχε αρνητικό αποτέλεσμα στη Μυτιλήνη απέναντι στην Καλλονή. Φυσικά, αυτή η ήττα δεν θέτει εκτός στόχων την Προοδευτική που μέχρι στιγμής έχει βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Πλέον, στο βυσσινί στρατόπεδο ετοιμάζονται για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Λαυρίου, με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

periferiako.com

Ρεπορταζ
Στο γήπεδο του Μαρκόπουλου σημειώθηκε η μία από τις δύο μεγάλες εκπλήξεις της χθεσινής ημέρας. Εκεί η Μαρκό έφτασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ύστερα από 10 αγωνιστικές και μάλιστα ενάντια στη μέχρι πρότινος (μόνη 2η και) αήττητη Προοδευτική. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 57' και παρά την ασφυκτική πίεση που δέχτηκαν, στη συνέχεια κατάφεραν να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνά τους μέχρι το τέλος και να φτάσουν έτσι, στο ντεμπούτο του Τάκη Τριανταφυλλάκου στον πάγκο τους, σε μια μεγάλη επιτυχία. Το αποτέλεσμα αυτό φυσικά και χαροποίησε την Καλλονή, η οποία έδειξε τη στόφα της ενάντια στον πρωτοπόρο (και μέχρι πρότινος αήττητο) Αχαρναϊκό. Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επικράτησε με σκορ 2-0 των «τριφυλλοφόρων» στη Μυτιλήνη και μείωσε έτσι την απόστασή της στους πέντε πόντους από την κορυφή. Τα παραπάνω αποτελέσματα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ο Αιολικός, ο οποίος σκόνταψε στη Χίο. Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 (στο 88' το γκολ της ισοφάρισης) με την τοπική Δάφνη, η οποία πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Στις επιτυχίες επέστρεψε και ο Αήττητος Σπάτων (1-0 το Κερατσίνι), ενώ εντυπωσιακή νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Λαυρίου, ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 3-0 του Κορωπίου. Ακόμη, ο Ωρωπός επιβεβαίωσε ενάντια στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής τη φετινή δυναμική του (2-0 τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής), ενώ η Ελλάς Ποντίων (που είχε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος) πήρε πολύ σημαντικό βαθμό στην έδρα της Αμφιάλης.

sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου