ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ:
Αυτό… ήταν!Αμφισβητήθηκε έντονα όσο καμία άλλη ομάδα στην κατηγορία, το άγχος που φορτώθηκαν ποδοσφαιριστές και προπονητής ήταν τεράστιο, όμως από ότι φαίνεται βγαίνει από το αδιέξοδο που βρισκόταν.

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου είχε μια συντριπτική επικράτηση του Κορωπίου με 3-0 και όπως είναι φυσικό, το αποτέλεσμα αυτό έδωσε ισχυρή ψυχολογική τόνωση στην ομάδα της ανατολικής Αττικής.

Επιπλέον θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με την Προοδευτική στη Νίκαια.

Ο Δημήτρης Τσιαούσης έχει δύσκολο έργο καθώς καλείται να κατεβάσει μια ομάδα που θα πάρει ακόμη και βαθμούς στον Κορυδαλλό.¨


Τωρα πλακα με κανει!!

Aπο την πλευρα μας το μονο που εχουμε να προσθεσουμε ειναι οτι
ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΘΗ Σ' ΑΥΤΩΝ - ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!!

Που ειπατε οτι πατε να παρετε βαθμους??
ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ??

ΚΟΠΙΑΣΤΕ !!!! ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΜΕ ΚΡΥΦΑ ΟΝΕΙΡΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΣΑΝ ΥΠΝΟΒΑΤΕΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου