ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Σας αντιγραφουμε απο τα διαφορα μπλογκ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ την επισημη ανακοινωση της Διοικησης της ομαδας.

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009
Η Επισημη θεση της Διοικησης.
Τις τελευταιες μερες στην Προοδευτικη εχουν ανοιξει πολλα μετωπα που αφορουν τον σχεδιασμο για την ενισχυση της ομαδος και την διατηρηση των στοχων της.Σημερα προεκυψε ομως ενα θεμα αρκετα σοβαρο και εχει να κανει με το γνωστο site PERIFERIAKO.COM το οποιο αναρτησε δημοσιευμα ( μπορειτε να το διαβασετε παρακατω ) , με θεμα την αποχωρηση καποιων παιχτων ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ !!!
Το θεμα εφτασε στα αυτια των Διοικουντων που κυριολεκτικα
<< σηκωθηκαν τα μαλλια τους >> !!!
Μεσω του Prootube σας παραθετουμε την επισημη θεση της Διοικησης δια στοματος του Γεν. Αρχηγου της Κου Σεβαστοπουλο Μανου η οποια αναφερει τα εξης:
<< Η Διοικηση της Προοδευτικης θελοντας να ενημερωσει τους φιλαθλους της σχετικα με ΑΒΑΣΙΜΑ δημοσιευματα , διαψευδει κατηγορηματικα τα οσα γραφονται σε συγκεκριμενο διαδικτυακο ιστοτοπο , που μονο κακο κανουν στο συλλογο μας , σχετικα με την αναφορα αποχωρησης
3 ποδοσφαιριστων της Προοδευτικης και προειδοποιει οτι θα λαβει τα καταλληλα μετρα για την αποφυγη τετοιων αβασιμων δημοσιευματων χωρις ιχνος εγκυρων πηγων πληροφορησης. Θα παρακαλουσαμε τους Φιλαθλους να μην εμμενουν σε τετοιου ειδους δημοσιευματα και να αναμενουν τις επισημες ανακοινωσεις της Διοικησης μεσω του εγγραφου τυπου και των συνεργαζομενων διαδυκτιακων ιστοτοπων που ασχολουνται αποκλειστικα με τον Α.Ο Προοδευτικη Νεολαια 1927. >>

Στη συνεχεια μας δηλωθηκε οτι λογω των τελευταιων κακων εμφανισεων της ομαδος και την ελλειψη σεβασμου που υποδεικνυουν ορισμενοι ποδοσφαιριστες προς το ονομα του ιστορικου μας συλλογου , δηλωνει οτι αποφασιστηκε η επιβολη προστιμου στους παιχτες της ταξεως του μισου μηνιαιου μισθου του καθενως απο τους παιχτες. Ολοι οι παιχτες πρεπει να συνηδειτοποιησουν για ποιο συλλογο αγωνιζονται και να τιμανε αναλογα το εμβλημα και την Ιστορια της Προοδευτικης μας.

1 σχόλιο: