ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΨΥΧΡΑΙΜΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ απο το φορουμ

Συμπέρασμα 1) : Η βαθμολογική απόσταση από την κορυφή παρέμεινε ίδια μετά τις ήττες Αχαρναϊκου και Σπάτων με μόνη διαφορά ότι μας προσπέρασε ο Ωρωπός και πέσαμε στην 4η θέση.

Συμπέρασμα 2) : Η ομάδα χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών είναι ιδανική για να ηρεμήσει το κλίμα και με την κατάλληλη προετοιμασία και προπόνηση να επανέλθουν τα θετικά αποτελέσματα και οι καλές εμφανίσεις.
Συμπέρασμα 3) : Οι ίδιοι ποδοσφαιριστές απέσπασαν διπλό σε Μυτιλήνη, Ωρωπό και συνέτριψαν τα Σπάτα. Πως γίνεται μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα από παιχταράδες να μεταμορφώθηκαν σε ανάξιους και ανίκανους ? Είτε οι νίκες αυτές ήρθαν κατά τύχη είτε κάποιοι άλλοι παράγοντες έχουν επανέλθει στο προσκήνιο και οι τελευταίες εμφανίσεις είναι απογοητευτικές. Είτε πάλι καλοπροαίρετα η ομάδα παρούσιασε μια αγωνιστική κάμψη αυτή την περίοδο, άλλωστε συμβαίνει σε όλους τους συλλόγους αυτό.
Συμπέρασμα 4) : Η ομάδα έκανε μάγκες τους παίχτες του Μαρκό αφού η μοναδική φετινή νίκη της εν λόγω ομάδας προήλθε εναντίον μας αλλά ταυτόχρονα έκανε μάγκες και αυτούς του Κερατσινίου αφού προχθές πήραν το πρώτο τους εντός έδρας τρίποντο στο μεταξύ μας παιχνίδι. Από πότε επιθυμούμε την ανάσταση "νεκρών" ? Μήπως η προετοιμασία για τέτοιου είδους παιχνίδια δεν είναι η κατάλληλη ? Μήπως οι ποδοσφαιριστές μας νομίζουν ότι είναι εύκολα και δεν καταλαβαίνουν πως χρειάζεται πάθος και δύναμη για να επιβληθούν ?
Συμπέρασμα 5) : Η διαιτησία πράγματι κάνει συνεχώς λάθη και σφυρίζει στην πλειοψηφία των παιχνιδιών εναντίον μας. Εμείς τι κάνουμε όμως ? Όταν οι άλλοι λένε για άψογες διαιτησίες εμείς πως αντιδράμε ? Μήπως πρέπει να στέλνουμε σε βίντεο αυτές τις άψογες διαιτησίες και να καταγγέλουμε όσα συμβαίνουν ? Μήπως πρέπει να δίνουμε και τα εύσημα στις σωστές διαιτησίες και στις υποδειγματικές φιλοξενίες όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας ? Δεν χρειάζεται να καταντήσουμε γραφικοί κάνοντας διαρκώς παράπονα... Ας γίνει επιτέλους μια σωστή διαχείριση των ειδήσεων και των γεγονότων στον τύπο...
Συμπέρασμα 6) : Η βία επανήλθε για τα καλά στο προσκήνιο μετά το προχθεσινό περιστατικό. ΔΕΝ πρέπει να γίνουμε το ίδιο με αυτούς. Η δικαιοσύνη ανέλαβε δράση και η υπόθεση βρίσκεται ήδη στο δικαστήριο για τον ένα που κατέληξε εκεί. Η αστυνομία είναι οφθαλμοφανές ότι δεν έκανε σωστά την δουλειά της αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα και από τις προσαγωγές και συλλήψεις που δεν κατάφερε να κάνει καθώς επίσης και για τους τραυματίες τους οποίους δεν προστάτεψε όπως θα έπρεπε. Αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να αρχίσει ξανά ένας αδυσόπητος πόλεμος μέχρι θανάτου για να πάρουμε εκδίκηση. Ας παραμείνουμε ψύχραιμοι και να κοιτάμε μονάχα την ομάδα μας. Όταν και όποτε βρεθούμε αντιμέτωποι με αυτά τα σωματεία θα λύσουμε τις διαφορές μας με τον αγωνιστικό διασυρμό τους.
Συμπέρασμα 7) : Αφήνουμε την ομάδα να ηρεμήσει , τους ποδοσφαιριστές να δούν ξανά και ξανά το τελευταίο παιχνίδι για να καταλάβουν τι συνέβει και ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία. Ευχή όλων είναι η ταχεία ανάρρωση όσων τραυματίστηκαν από αυτή την δολοφονική επίθεση και να επανέλθουν δυνατοί σε κάθε δραστηριότητα της ζωής τους.Ας είμαστε ορθολογιστές. Κι εγώ βράζω μέσα μου όπως και ο καθένας μας για τα όσα είδα και στο αγωνιστικό αλλά και στο εξω-αγωνιστικό μέρος. Χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος. Ίσως ο Θεός θέλει να δώσει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και οι μνηστήρες της ανόδου δεν ξέφυγαν με περισσότερους βαθμούς διαφορά. Σημασία έχει να επανέλθουμε πιο δυνατοί με το νέο έτος και η ομάδα να παίξει επιτέλους με αστείρευτο πάθος κυνηγώντας την άνοδο ως αυτοσκοπό για τον οποίο αγωνίζεται και φέτος σε αυτή την κατηγορία.
Τα ψέμματα τελείωσαν , τα χριστουγεννιάτικα δώρα των αντιπάλων μας ήταν ευπρόσδεκτα αλλά μέχρι εκεί. Πρέπει και εμείς να κάνουμε ένα δώρο στον ευατό μας και αυτό δεν είναι άλλο από την αγωνιστική ανάταση της ομάδας και την ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ που πρέπει να διακρίνει τους ποδοσφαιριστές από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό των υπολειπόμενων 17 παιχνιδιών.
Πρέπει μάλλον να αγωνίζεστε σαν να έχουν χαθεί όλα και το κάθε παιχνίδι να είναι νοκ-άουτ από το οποίο περνάτε στον επόμενο γύρο μονάχα αν νικήσετε με τρία γκολ διαφορά... Ο νοών νοείτο...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλη την μεγάλη οικογένεια της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ , σε όλο τον κόσμο εχθρούς και φίλους και σε κάθε αντίπαλό μας. Ας κρατήσουμε ζωντανό το επίπεδο μας...Donkey2.
(Γιώργος Π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου