ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ANTIO 2009 με ενα μηνυμα απο το LAS VEGAS / USA











Σε λιγες ωρες φευγει και αυτη η χρονια με αναμικτα συναισθηματα.




Ευχες θα ανταλλαξουμε ολοι μας
(τα τυπικα!!).
Προσπαθωντας να βρω θεμα για την τελευταια αναρτηση της χρονιας, αποφασισα να αντιγραψω απο το Φορουμ ενα μηνυμα που εστειλε ενας δικος μας ανθρωπος ( ενας γνησιος αδελφος ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΣ) απο το ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ των Ηνωμενων Πολιτειων.


Yanni_Alexakis
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 13, 2009 8:26 pm
Δημοσιεύσεις: 1
Τοποθεσία: Las Vegas, NV

Re: ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ...
Συγχαρητήρια σε όλους και όλες για την πλέον πολιτισμένη ιστοσελίδα φιλάθλων ποδοσφαίρου. Οι αποκρουστικές δημοσιεύσεις και οι κυριολεκτικά εγκληματικές συμπεριφορές με έστρεψαν σε παγερά αδιάφορο θεατη του Ελληνικού ποδοσφαίρου και με λύπη μου έβλεπα για χρόνια την Προοδευτική να κατρακυλά όχι μόνο αγωνιστικά.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα πίσω απ'τον τοίχο του "κλουβιού", στη Λήμνου πριν απο 42 χρόνια.
Η ζωή με έχει φέρει στο Las Vegas των Ηνωμένων Πολιτειών και απ'τα δεκα βράδια που βρέθηκα στον Κορυδαλλό το καλοκαίρι, μερικά τα πέρασα με τον Λάμπρο Τσεμπεράκη στην συγγενιική παρέα να μου λέει τα τεκταινώμενα στην Προοδευτική!
Μπορεί να έχω καλή θέα και ησυχία στο σπίτι μου στη Nevada, αλλά η ιαχή του κόσμου κάθε άλλη Κυριακή μου θύμιζε να πάω στο γήπεδο.
Και αυτή η φασαρία όχη μόνο είναι θεμιτή, δεν ξεχνιέται.
=======================================================
Φιλοι αναγνωστες του μπλογκ , καλη χρονια να εχουμε, και ας κανουμε και μια ευχη για ολους αυτους τους συμπατριωτες μας (και γνησιους ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΥΣ - οπου και αν βρισκωνται, γιατι ειναι πολλοι!!!).
Απο την δικη μας πλευρα, θα προσπαθησουμε ολοι οσοι ασχολουμαστε με την ενημερωση σας γυρω απο την ομαδα, μεσα απο τα μπλογκ της ΠΡΟΟ, να τους κραταμε ενημερους, να βλεπουν βιντεακια (με φασεις αγωνα, με τον κοσμο μας και διαφορα αλλα θεματα) ωστε να γνωριζουν οτι δεν ειναι ουτε μονοι, ουτε ξεχασμενοι και ανενημερωτοι στην αλλη ακρη της γης!!!
Και με χαρα, να διαβαζουμε τα σχολια και τις παρατηρησεις τους για να βελτιωνομαστε ολοι μας σε αυτην την προσπαθεια.

Ας βαλουμε ολοι μας τα δυνατα μας το 2010, για να βρουμε ολους αυτους τους φιλους της ομαδας μας, οπου και να τους πηγε η ζωη ειτε η δουλεια τους- με ενα απλο μηνυμα ενα τηλεφωνο στον φιλο η συγγενη- ωστε και οι ιδιοι να αισθανονται κοντα μας.

Ας κανουμε και την ομαδα μας (και τα μπλογκ μας) για καποιους ξενιτεμενους φιλους, τον καθημερινο συνδετικο κρικο με την πατριδα!

Να ειστε ολοι καλα βρε παιδια, καλη πρωτοχρονια οπου στον κοσμο και να την γιορτασετε!! Τις θερμοτερες ευχες ολων μας!!

Εμεις ολοι εδω πισω, θα βαλουμε τα δυνατα μας να παμε την ομαδα μας εκει που πρεπει να ειναι!!! ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου