ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

2-1 κερδισε η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ τον Αστερα Μαγουλας σε φιλικο

Σε φιλικο παιχνιδι που εγινε σημερα 30/Δεκ/2009 το απογευμα στο γηπεδο Νικαιας, η Προοδευτικη κερδισε τον Αστερα Μαγουλας 2-1.
Μέτρια η εμφάνιση της ομάδας μας με τον Στέλιο Βογιατζή να δοκιμάζει παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής και παίκτες από της ακαδημίες...
παρ' ολο που το φιλικο ανακοινωθηκε τελευταια στιγμη απο καποια μπλογκ, στην κερκίδα βρεθηκαν γύρω στα 100 άτομα!!
Αλλη μια αποδειξη, οτι το Ιντερνετ (παραλληλα με SMS υπηρεσιες) καταφερνει να συσπειρωνει τον κοσμο της ομαδας αξιοπιστα αλλα και ταχυτατα!!

Αυτος ο αγωνας, (εκτος απροοπτου παλι!!) ηταν ο τελευταιος της χρονιας που τελειωνει σε λιγες ωρες. Ας κανουμε ο καθε ενας τον απολογισμο του για το 2009, παραλληλα οριοθετωντας τους στοχους για το 2010!!
Υγεια, αγαπη, και αρμονια για ενα επικοδομητικο 2010 γεματο βυσσινι επιτυχιες, ευχομαστε σε ολους!! Και να δουμε την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ!!!!!
Δεν θελουμε να ξαναπεξουμε σε κοτετσια σαν τα γηπεδα που ειδαμε το 2009!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου