ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Αποτελεσματα, Βαθμολογια και σχολια Αγωνιστικης






























Με το «φτωχό» αλλά σημαντικό 1-0 επικράτησε η Μαρκό της Προοδευτικής. Το «χρυσό» γκολ σημείωσε ο Μπιμπής στο 57’. «Άρχοντας» του αγώνα ήταν ο Γαβρίλης.
ΜΑΡΚΟ: Στάλιος, Δριστέλλας (67’ Κουκούλας), Μανδύλης, Λίτσιος, Μπιμπής, Κατσόγιαννος, Μπαρκόσης, Τσιριγώτης, Στρατήγης (89’ Δρόσος), Πινιάρας (73’ Γκούρμος), Κολίντζας
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μακρυωνίτης, Πρισιμιτζής, Καλαϊτζίδης, Προβατάς, Βασιλείου, Χαλκιάς (75’ Παντελίδης), Μαλισσιώβας, Πέρρος (61’ Λαζάρου), Αργυρίου, Καλογεράς, Μυλωνάς (40’ Χατζηγεωργαλής)
periferiako.com

Στο γήπεδο του Μαρκόπουλου σημειώθηκε η μία από τις δύο μεγάλες εκπλήξεις της χθεσινής ημέρας. Εκεί η Μαρκό έφτασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ύστερα από 10 αγωνιστικές και μάλιστα ενάντια στη μέχρι πρότινος (μόνη 2η και) αήττητη Προοδευτική. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 57' και παρά την ασφυκτική πίεση που δέχτηκαν, στη συνέχεια κατάφεραν να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνά τους μέχρι το τέλος και να φτάσουν έτσι, στο ντεμπούτο του Τάκη Τριανταφυλλάκου στον πάγκο τους, σε μια μεγάλη επιτυχία. Το αποτέλεσμα αυτό φυσικά και χαροποίησε την Καλλονή, η οποία έδειξε τη στόφα της ενάντια στον πρωτοπόρο (και μέχρι πρότινος αήττητο) Αχαρναϊκό. Καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επικράτησε με σκορ 2-0 των «τριφυλλοφόρων» στη Μυτιλήνη και μείωσε έτσι την απόστασή της στους πέντε πόντους από την κορυφή. Τα παραπάνω αποτελέσματα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ο Αιολικός, ο οποίος σκόνταψε στη Χίο. Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 (στο 88' το γκολ της ισοφάρισης) με την τοπική Δάφνη, η οποία πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Στις επιτυχίες επέστρεψε και ο Αήττητος Σπάτων (1-0 το Κερατσίνι), ενώ εντυπωσιακή νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός Λαυρίου, ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 3-0 του Κορωπίου. Ακόμη, ο Ωρωπός επιβεβαίωσε ενάντια στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής τη φετινή δυναμική του (2-0 τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής), ενώ η Ελλάς Ποντίων (που είχε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος) πήρε πολύ σημαντικό βαθμό στην έδρα της Αμφιάλης.
sentragoal.gr


Παιζοντας μαγκωμενα και με πολλα λαθη στο πρωτο ημιχρονο αφου δεν φανηκαμε σχεδον καθολου και με λιγες ευκαιριες η Προο δεν περασε πρωτη. Ο Αχαρναικος εχασε στην σκληρη Καλλονη με 2-0.Στο δευτερο ημιχρονο δεχτηκαμε ενα γκολ απο κεφαλια και ξυπνησαμε. Ο διαιτητης ομως μαζι με τον εποπτη ειχαν αλλη γνωμη και εκαναν το παν για να μην παιχτει ποδοσφαιρο. Κατα ποδας ακολουθησαν οι της Μαρκο με πτωσης και καθυστερησεις και ξυλο.. Στο δευτερο υπαρχουν και δυο φασεις που μυριζουν πεναλτι με την μια να ειναι καθαρη κλεψια για την Προο. Το παιχνιδια διακοπηκε αφου ο εποπτης αποχωρησε δεχομενος μαλλον αντικειμενο....Στην επιστροφη του τα ιδια εκανε ομως ,αφου αφησε μαρκαρισματα χωρις να σηκωνει σημαια και δεν πηρε καρτα κανεις απο την Μαρκο σε καθυστερησεις που εκαναν συνεχεια.Ενα παιχνιδι που πρεπει να ξεχασουμε.Στα κατα ,ακομα ηταν ο κακος αγωνιστικος χωρος, και οτι τα παιδια επαιξαν σε χορταρι μετα απο μηνες.Ενα ματσ που θα μας εφερνε πρωτους εφυγε χωρις να το παρουμε. Μας περιμενουν ομως δυο εντος και πρεπει να σηκωσουμε κεφαλι γρηγορα. Να δουμε τα λαθη μας και να επιστρεψουμε στις νικες.
vissiniclubnogate.blogspot.com


Πολυ κακη η ομαδα σημερα δεν σταθηκε στο υψος των περιστασεων, εκανε πολλα λαθη και αυτο ειχε ως αποτελεσμα να ερθει η πρωτη φετινη ηττα (ας ελπισουμε και τελευταια).Ανεβηκαμε λιγο στο 2ο ημιχρονο, μετα το απροσμενο γκολ που δεχτηκαμε περιπου στο 50', αλλα δεν ηταν αρκετο...Οσοι ημασταν στο γηπεδο ειδαμε τρελα πραγματα:πολυ κακη διαιτησια,γηπεδο χωραφι,η Μαρκο ομαδα που επαιζε μονο ξυλο,εμεις στο τελος χασαμε απιστευτες φασεις μονοι μας, αλλα πιστευω πως δεν υπαρχουν δικαιολογιες σημερα.Κοιταμε απο δω και περα λοιπον και ας ελπισουμε οτι ηταν μονο μια κακη μας μερα.ολοι κοντα στην ομαδα μας για τα δυο δυσκολα εντος που ερχονται με Ολυμπιακο Λαυριου και Κορωπι...
keratsinifans.blogspot.com

πληρη αποτελεσματα αγωνιστικης και βαθμολογιες σε ολα τα σαιτς και βλογκς

Η Καλλονή έβαλε… φωτιά
Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2009 00:20
Στην Καλλονή υπέστη την παρθενική του φετινή ήττα ο Αχαρναϊκός και πλέον η μάχη της διεκδίκησης του τίτλου στον 9ο όμιλο παίρνει… φωτιά!
9ος ΟΜΙΛΟΣ10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΕ Περάματος - Αρης Αμφιάλης 1-0
Δάφνη Δαφνώνα – Αιολικός 1-1
Ωρωπός - Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 2-0
Ολυμπιακός Λαυρίου – Κορωπί 3-0
ΑΕΛ Καλλονής – Αχαρναϊκός 2-0
Μαρκό – Προοδευτική 1-0
Αήττητος Σπάτων – Κερατσίνι 1-0
Αμφιάλη - Ελλάς Ποντίων 1-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑθ.
ομάδα βαθμοί αγώνες γκολ
1. Αχαρναϊκός 23 10 19-5
2. Προοδευτική 21 10 18-6
3. Αήττητος Σπάτων 21 10 16-13
4. ΑΕΛ Καλλονής 18 9 21-11
5. Ωρωπός 18 10 11-7
6. Αιολικός 16 10 14-11
7. Κορωπί 15 10 15-12
8. Α.Ε. Περάματος 15 10 11-12
9. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 13 10 11-16
10. Αμφιάλη 11 10 11-17
11. Αρης Αμφιάλης 10 10 8-9
12. Ολυμπιακός Λαυρίου 10 10 16-19
13. Ελλάς Ποντίων 9 10 11-15
14. Κερατσίνι 7 10 7-12
15. Μαρκό 7 10 7-16
16. Δάφνη Δαφνώνα 1 9 3-19
πηγη : dokari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου