ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΜΑΡΚΟ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 1-0







































‘’Έχει πολλές λακκούβες ο δρόμος προς την άνοδο’’ αναφέραμε εδώ πριν λίγες ημέρες. Μάλλον δεν το διάβασαν, η αν το διάβασαν δεν κατάλαβαν τι διάβαζαν κάποιοι.
Παίζοντας σήμερα σε ένα χωράφι με λακκούβες, με την μπάλα κάποιες στιγμές να κάνει τα δικά της γκελ, έκανε και η ΠΡΟΟ ένα γκελ από τα όχι αναμενόμενα στην παρούσα χρονική στιγμή.
Κατέβηκε στο χωράφι, λες και πήγαινε για φιλικό, ασύνδετες γραμμές, η ομάδα δεν πάταγε στο γήπεδο, σαν να μην είχε στόχους (μήπως οι επιτυχίες των τελευταίων αγωνιστικών ανέβασαν πολλούς στο καλάμι??)
Η εξέδρα της ΠΡΟΟ, καλή σε μήκος (300 + άτομα , έχοντας καταλάβει τα 4/5 της εξέδρας) αλλά ούτε οι οπαδοί ήταν στο γήπεδο αυτό. Νωθρή και η εξέδρα. Δεν συμμετείχε στο ματς να δώσει ώθηση όπως στον Ωρωπό , όπως με τα Σπάτα.
Και έτσι πέρασε ένα πρώτο ημίχρονο (με κόντρα ήλιο και λίγο κόντρα αέρα – ποιος διάλεξε τέρματα άραγε??) άτονο, άχρωμο, που δεν αρμόζει στην ΠΡΟΟ ( δεύτερη στην βαθμολογία – χωρίς ήττα μέχρι σήμερα το μεσημέρι) αντιμετωπίζοντας
την ΜΑΡΚΟ ( προτελευταία στην βαθμολογία – χωρίς νίκη μέχρι σήμερα το μεσημέρι), ίσως στον χειρότερο αγωνιστικό χώρο του ομίλου. Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία μαζί με την όποια γκίνια είχες σήμερα, και δεν έβγαιναν ο φάσεις. Τίποτα δεν έδειχνε να πηγαίνει καλά. Μόνο η μουρμούρα στην εξέδρα είχε και πάλι αρχίσει και το άγχος, το οποίο μεταδόθηκε γρήγορα και στους παίκτες!!!
Στο δεύτερο ημίχρονο, από το πουθενά ένα γκολ από το ΜΑΡΚΟ (1-0) και εμείς να προσπαθούμε να ισοφαρίσουμε αλλά χωρίς να τα καταφέρνουμε, μια λόγο ατυχίας – μια λόγο διαιτησίας – μια λόγο της κακίας μας ώρας. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, το διαιτητικό τρίο ( ελέγχεται για δυο φάσεις που μύριζαν πέναλτι – ανοχή στις κραυγαλέες καθυστερήσεις των παικτών της ΜΑΡΚΟ, αναίτια σφυρίγματα ανακόπτοντας της ενέργειες της ΠΡΟΟ και άλλα τέτοια που και φέτος τα ζούμε στο πετσί μας) Είναι όμως αυτά δικαιολογίες?? Απλά η ομάδα ήταν κατώτερη των προσδοκιών του αγώνα. Ευτυχώς δηλ που έχασε και το Μενίδι στην Καλλονή και δεν είχαμε διατάραξη βαθμολογικής ισορροπίας!!

Γκέλα θα κάναμε , ευτυχώς ήρθε τώρα που είναι ακόμα νωρις,ώστε να έχουμε τον χρόνο να προβληματιστούμε όλοι, να βρούμε την αιτία του προβλήματος ( γιατί πρόβλημα είχαμε και στο γήπεδο αλλά και στην εξέδρα!!) να τα αξιολογήσουμε σωστά ( και όχι σήμερα εν θερμώ μετά την ήττα) και να προσπαθήσουμε την ερχόμενη αγωνιστική να ξαναγίνουμε όλοι μαζί η ΠΡΟΟ που απολαμβάναμε τον τελευταίο μήνα!!

Ο κόσμος της ΠΡΟΟ πιστεύει στην ομάδα, η διοίκηση το ίδιο, στόχος γνωστός και εφικτός, λίγο περισσότερη προσοχή στα ματς, και όλα θα γίνουν οπως πρεπει !!!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου