ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Διαμαρτυρια για την επιχορηγηση σωματειων της Δ' Εθνικης του Πειραια

Επιστολή της κίνησης «Όλοι μαζί» για την Δ΄Εθνικη

«Κάθε χρόνο και χειρότερα για τους εκπροσώπους μας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα», αυτόν τον τίτλο έχει το Δελτίο Τύπου που λάβαμε από την κίνηση «Όλοι μαζί για την άνοδο του πειραϊκού ποδοσφαίρου» και αφορά το οικονομικό σκέλος της συμμετοχής των εκπρόσωπων μας στο φετινό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.
Το Δελτίο Τύπου που υπογράφουν οι κύριοι Σιδηρόπουλος, Μουσελής και Μπουλές, αναφέρει: «Την περίοδο 2009-2010, -παρά τα όσα έλεγαν στα Πειραϊκά Σωματεία του Περιφερειακού πρωταθλήματος οι κ.κ. Σ. Μπρατσόλης Πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά και ο Ν. Ανασόπουλος, ο Πειραιώτης Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, για τους ομίλους και τα έξοδα μετακίνησης- η ΕΠΟ κάλυψε μόνο μια μετακίνηση των ομάδων προς τα νησιά του Αιγαίου.

Φέτος (περίοδος 2010-2011) η ΕΠΟ και με την ψήφο του κου Ανασόπουλου έκοψε και αυτή με την οικονομική βοήθεια για τη μια μετακίνηση.
Η ΕΠΟ δεν καλύπτει καμία μετακίνηση τους προς Κω, Σύρο και Μύκονο.
Τα σωματεία διαμαρτυρήθηκαν (04.09.2010) για το γεγονός στον κ. Γ. Σαρρή, Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος, ο οποίος τους είπε: «Είναι απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ που ψήφισαν με 49-0 και οι πρόεδροι των ΕΠΣΠ».

Δηλαδή και ο κος Ν. Ανασόπουλος με την παρουσία του κου Σ. Μπρατσόλη ψήφισε σε βάρος των σωματείων του Πειραιά. Η φετινή χρονιά θα είναι οικονομικά πιο δύσκολη για τα 7 σωματεία του Πειραιά και με την ψήφο του «εκπροσώπου μας στην ΕΠΟ…..».

Κατά τα λοιπά ο Πειραιάς πάει καλά στις σχέσεις του με την ΕΠΟ, όμως σε βάρος των Πειραϊκών σωματείων και του Πειραϊκού Ποδοσφαίρου.

Καταγγέλλουμε τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιά για την στάση του στο εν λόγω θέμα και ακόμα γιατί δεν ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Πειραιά και τα Σωματεία μέλη της για αυτήν την απόφαση της ΕΠΟ σε βάρος
των 7 Πειραϊκών σωματείων».

Τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Πειραιά
Ν. Σιδηρόπουλος
Μ. Μουσελής
Χρ. Μπουλές

Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 07 Σεπτέμβριος 2010 18:59 )

ΣΧΟΛΙΟ θελετε?? "ΑΠΟ 7 ΧΩΡΙΑ - ΧΩΡΙΑΤΕΣ...."
Με αυτα που ψηφισαν, κολυμπωντας θα πανε οι ομαδες του Πειραια για να παιξουν στα νησια, η θα παρουν την τριηρη απ' το ναυτικο μουσειο (η οπου την παρκαρανε τελοσπαντων) να κανουνε και μπρατσα τα παιδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου