ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Με ενα αυτογκολ ....του κωλου θα ανοιξει η μερα!!

Οσοι παμε γηπεδα η αυτοι που κοζαρουνε απ' τον καναπε τα ματς, εχουν δει τα ματια μας......
Αλλα πραγματικα, αυτο που ακολουθει, δεν νομιζω να το εχει ξαναδει κανεις μας!!!






Στο βιντεο που μολις ειδατε, δράστης ή καλυτερα θύμα, ήταν ο Βιτόρ Ούγκο που στην αναμέτρηση της Σάντο Αντρέ με την Πορτουγκέζα για τη Β' κατηγορία της Βραζιλίας, στην προσπάθειά του να σταματησει επιτιθεμενο αντίπαλο γλίστρησε, έπεσε πάνω στην μπάλα και την έστειλε στην εστία της ομάδας του ......με τα οπισθια!!!!
Πολυ ομως θα γουσταρα καμια hi-tech τεχνικη αναλυση απο ειδημονες μαιντανους του αθληματος σε βαραδυνα παραθυρα,
να 'κουγαμε και την αποψη αυτων -που εχουν τετραγωνισει την μπαλλα και προσπαθουν να πεισουν κι'μας τους υπολοιπους, οτι η μπαλλα δεν ειναι πια στρογγυλη!!
ΡΕ, Η ΜΠΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ, οπως και το μερος του σωματος που την εστειλε στο βιντεο αυτο στα διχτυα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου