ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Πολυ βροχη στο Αιγαλεω, το φιλικο εγινε τελικα στο ''ΚΛΟΥΒΙ'' αλλα καθολου γκολ & ΒΙΝΤΕΑΚΙ απ' το ματς


Ανοιξαν οι ουρανοι σημερα(χθες) και εριξε βροχη με το τουλουμι αλλα στο γηπεδο δεν ανοιξε ποτε το σκορ. Προοδευτικη και Αιγαλεω, τελικα στο "ΚΛΟΥΒΙ'' αρκεστηκαν στο << Χ >> χωρις πολλες τυμπανοκρουσιες και θεαμα κατω του μετριου. Δεν γνωριζουμε εαν αυτο οφειλεται στο βαρυ αγωνιστικο χωρο λογω βροχης αλλα δεν μπορουμε να παρακαμσουμε το γεγονος οτι στα τελευταια φιλικα οι παιχτες της Προοδευτικης εμφανιζονται πολυ κουρασμενοι και χωρις ομαδικοτητα. Πρεπει αμεσα το τεχνικο τιμ να δουλεψει για να βρεθει η φορμουλα και να υπαρξει αγωνιστικη ισορροπια του συνολου και βεβαιως ομαδικο πνευμα στον αγωνιστικο τομεα.

Δειτε ενα μικρο βιντεακι απο τον χθεσινο φιλικο αγωνα:



Το βιντεο προερχεται απο το νεο επισημο καναλι στο youtub της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ!!
http://www.youtube.com/proodeytikineolaia

Επισης διαβασαμε στο periferiako.com το αρθρο που δημοσιευτηκε για τη δυναντηση οπαδων και διοικησης και σας το παραθετουμε.

" Ακρως ικανοποιητική και εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που είχαν χθες διοικούντες και φίλαθλοι της Προοδευτικής στα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Μέμου. Παρόντες από πλευράς διοίκησης ήταν ο πρόεδρος Νίκος Χανης και ο Ανδρέας Σταματιάδης, ενώ από την άλλη παραβρέθηκαν οι ιδρυτές της ιστοσελίδας "www.prooinside.com", όπως επίσης και όλοι οι διαχειριστές των ενεργών μπλογκ των "βυσσινί" οπαδών. Οι δύο πλευρές έθεσαν τα αιτήματά τους, με τους διοικούντες να ζητούν κόσμια συμπεριφορά και αποφυγή επεισοδίων που κοστίζουν ακριβά. Από την άλλη, οι φίλαθλοι ζήτησαν φθηνότερα εισιτήρια για οικονομικά ευπαθείς ομάδες πολιτών και παραχώρηση ενός από τα δημοσιογραφικά θεωρεία για ζωντανή μετάδοση των εντός έδρας αγώνων στο διαδίκτυο. Παράλληλα, στο τραπέζι έπεσαν προτάσεις, όπως η επαναλειτουργία του μπαρ στο γήπεδο (το θέμα έχει κολλήσει στις συζητήσεις με τον Δήμο Νίκαιας), η περισσότερη διαφήμιση της ομάδας σε τοπικό επίπεδο πριν από αγώνες, όπως επίσης και η κατασκευή της επίσημης ιστοσελίδας του ιστορικού σωματείου. Αυτό που διαφάνηκε είναι ότι υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για συνεργασία σε πολλά επίπεδα, με γνώμονα το καλό της Προοδευτικής."

Πηγη αρθρου ειναι το PROOTUBE DIGITAL CHANNEL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου