ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχεια στα Σκοτσεζικα ντουζ αποτελεσματων στα φιλικα της ΠΡΟΟ και ετσι εχτες νικησε στην Αναβυσσο τον τοπικο Απολλωνα (Β' ΕΠΣΑΝΑ) με 1-6 & VIDEO

Η του υψους η του βαθους η ομαδα μας στα αποτελεσματα των φιλικων και ετσι χθες το απογευμα σε μια αποδραση στις εξοχες της Αναβυσσου κερδισε σε εναν ακομα αγωνα προετοιμασιας τον τοπικο Απολλωνα (ανεβηκε απο την Γ' ΕΠΣΑΝΑ στην Β' ΕΠΣΑΝΑ) με 1-6, διασκεδαζοντας κατα καποιο τροπο την προχθεσινη ηττα στο ΚΛΟΥΒΙ απο το Ηρακλειο με 0-1. Χαρακτηριστικο και αυτου του αγωνα οι πολλες αλλαγες παικτων στην διαρκεια του αγωνα.

Τι ειναι ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ?? Διαβαστε σημερινο αρθρο για να κρινετε και μονοι σας.....
ΕΠΣΑΝΑ: Ανακοίνωσε εννιά ο Απόλλων Αναβύσσου

Με στόχο τη διάκριση και στο Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ πορεύεται ο Απόλλων Αναβύσσου, του οποίου οι μεταγραφές κινήθηκαν στο συγκεκριμένο πλαίσιο.
Οπως γνωστοποιήθηκε χθες, η ομάδα του Δημήτρη Χόρτσα (προπονητης) απέκτησε εννέα παίκτες και συγκεκριμένα τους Ανδριόπουλο (μέσος), Καρακώστα (επιθετικός) και Παπαχρόνη (επιθετικός) από τον Νικηφόρο, τον Χαραλαμπίδη (τερματοφύλακας) από τον Αρίωνα, τους Ντελίου (αμυντικός μέσος) και Χαρίτο (μέσος) από τον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας και τέλος τους Καλλή (μέσος), Παπανικολάου (αμυντικός) και Γριμανέλλη (στόπερ) από την Προοδευτική.

Οπου Νικηφορος η ομαδα (ανεβηκε απο Γ' σε Β' ΕΠΣΑΝΑ) που εχει ο παραγοντας που ηθελε να παρει και την Προοδευτικη ''για να την σωσει'' το καλοκαιρι και εφαγε πορτα απο την παλια διοικηση, οπως εφαγε και αλλου. Πλακα θα εχει να ειναι και εδω μπλεγμενος, οπως πλακα ειχαν και καποιοι φιλαθλο - παραγοντες? του Απολλωνα μουρμουριζοντας μπροστα μας, διαφορα ωραια, κατα την αποχωριση τους απο το γηπεδο περιπου στο 80' του αγωνα.

Τελοσπαντων, καποιοι κρινουν οτι κατι τετοια φιλικα, με ομαδες απο κατηγοριες του πουθενα (γιατι δεν κανουνμε και ενα με τους Σαλαμινομαχους, η τον Αμπελακιακο η την φιλη μας Κυπρος Κορυδαλλου κ.α ) θα δωσουν κατι, στην ομαδα που προετοιμαζεται για μια εξαιρετικα κρισιμη χρονια στη Δ' Εθνικη.
Προσωπικα διεκρινα (σε τρεις περιπτωσεις παικτων μας - μαλλον βασικων) κουρασμενα προσωπα, κινησεις στο γηπεδο οπου εβλεπες οτι οι εν λογω (εξαιρετικοι κατα τα αλλα) παικτες δεν μπορουσαν αλλο - απο την κουραση, οπως ειναι εμφανη και τα σημαδια στα ποδια τους απο τα κλοτσιδια που εχουν φαει στα φιλικα αυτα, απο διαφορους αμπαλους αντιπαλους!!

Παραλληλα ειναι αυτες οι ομαδες οι ενδεδειγμενες, για να πανε δικα μας παιδια (που περσυ αγωνιστηκαν στην Δ'Εθνικη με αρκετα καλες εμφανισεις και πολλες υποσχεσεις για το μελλον) που τα αφηνεις ελευθερα (διοτι πλεοναζουν στο ροστερ) να πανε εκει να ψηθουν???
Υπαρχουν στην ευρυτερη περιοχη του Πειραια πολυ πιο ανταγωνιστικα σωματεια για αυτον τον σκοπο, ωστε και η παρακολουθηση της προοδου τους να ειναι πιο ευκολη!!

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ (και θα κρινετε μονοι σας):
γεια και απο εμενα εψαχνα για κανενα νεο για την προο και επεσα επανω σε εσας ...μπραβο γιαυτ την πρωτοβουλια να φτιαξετ καποιο φορουμ ... ...εμενα με λενε γιαννη και ηθελα να σας πω οτι εχω παιξει στην ομαδα σας με εστειλε εκει μια μεγαλη ομαδα της σουπερ λιγκ...μου ειχα δωσει καποια ονοματα για να δω σε ποια ομαδα θα παω εκατσα εψαξα στο ιντερνετ και τελικα εμαθα πολλα για την προο(μπορω να πω οτι την αγαπησα αυτη την ομαδα πολυ) και μου αρεσε και ετσι ηρθα αλλα το τελος μου δεν ηταν αυτο που ηθελα εκει ...τα πηγαινα καλα στς προπονησεις οσπου καποια στιγμη ενας συμπαικτης μου με τραυματισε σοβαρα ελπιζω και θελω να πιστευω οτι δεν το εκανε επιτηδες τελικα εμεινα 8 μηνες εκτος ..τοτε στο νοσοκομιο ειχε ερθει μονο""""" ο προπονητης και με ειδε και το παιδι που με εστειλε εκει φυσικα ...απο τοτε εχω να ερθω στο γηπεδο.. μαθαινα οτι η κατασταση στα αποδτ δεν ηταν και η καλυτερη ..τεσπα περασμενα ξεχασμενα ηθελα να σας πω καλη αρχη,καλα αποτελεσματα και να δειτε την ομαδα σας εκει που της αξιζει !!!

Αξιζει να δουμε τι αναρτησε ομως και το PROOTUBE, διοτι υπαρχει ταυτιση αποψεων σε πολλα απο αυτα που γραφτηκαν....

Η Προοδευτικη αν και κουρασμενη απο τα σερι φιλικα βρηκε την ευκαιρια και φιλοδωρησε με 6 γκολ την ομαδα του Απολλωνα Αναβυσσου, τιμωροντας την για το πολυ σκληρο και βαναυσο παιχνιδι της απεναντι στους παιχτες της Προοδευτικης, ιδιαιτερα στο πρωτο ημιχρονο.

Τον αγωνα παρακολουθησαν και καμμια εικοσαρια φιλαθλοι της ομαδας, οι οποιοι αποζημειωθηκαν και με το παραπανω απο το πολυ καλο ποδοσφαιρο που παιζοταν κατα διαστηματα.

Σκορερ για την ομαδα της Προο ηταν οι Χαλκιας , Ντουκα , Λαναρας , Λεκκας , Βαφειαδης και Γεωργιου. Η αμυντικη της λειτουργια φαινεται οτι σιγα σιγα αρχιζει και βελτιωνεται αν και χρειαζεται αρκετη δουλεια ακομη.

Το αρχικο σχημα της Προοδευτικης ηταν: Ζηνονος,Γαβαλας,Γεωργουλης,Μ.Χορτσας,Χαλκιας,Αλεξιου,Μιχαηλ, Λεκκας, Duka, Α.Χορτσας, και Λαναρας αλλα αγωνιστηκαν και ως αλλαγες οι Μαυρογενης,Πουλιος,Πουλιας,Τσιαντουλης,Καλαιτζιδης, Γεωργιου, Παρασκευοπουλος, Κολιουσης, Τσουλακος, Βαφειαδης και Μαραγκακης.
Εντυπωση προξενησε το γεγονος οτι στον παγκο της αντιπαλης ομαδος ηταν ο δικος μας τεχνικος διευθυντης ο Κος Χορτσας και απ' οτι μαθαμε παιχτης της Αναβυσσου ειναι και ο γενικος Αρχηγος ο Κος Παπαχρονης. Γι αυτο λοιπον και υπαρχουν και αρκετοι δανεικοι παιχτες απο την Προοδευτικη στην Αναβυσσο.

Για να πουμε την αληθεια μας χαλαει το γεγονος αυτο, αφου τουλαχιστον απο αυτο το βημα προτιμαμε οσοι ανθρωποι ασχολουνται με την Προο να μην εχουν επαγγελματικα παρε δωσε και με αλλες ποδοσφαιρικες ομαδες, βλεπεις ο διαολος εχει πολλα ποδαρια.
Για να κλεισουμε αυτη την υποθεση θελω να ρωτησω τον Κο Χορτσα , γιατι τοσο σκληρο και βαναυσο παιχνιδι σε σημειο μαλιστα να κινδυνευει και η ακεραιοτητα των παιχτων?
Για να μπουνε στο κλιμα του πρωταθληματος μηπως ? Περιμενουμε να απαντησετε στην συναντηση που θα εχουμε λιαν συντομως οι διαχειριστες των blog και ιστοσελιδες ενημερωσης με τους Διοικουντες. Για να μην ξεχνιομαστε ομως εφτασε και η ωρα να παρουμε και καποιες απαντησεις που θελει να μαθει ο κοσμος για πολλα πραγματα που εχουν συμβει αυτους τους μηνες και εχουν μεινει αναπαντητα. Δεν θα κερδισουμε τιποτα προσωπικα απο αυτο αλλα το βλεπουμε μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να συζητησουμε πεντε πραγματα και να βρουμε τον τροπο να ριξουμε γεφυρες κοινης πορειας χωρις αμφιβολιες και ενωμενοι ολοι μαζι να πορευτουμε για τον κοινο μας σκοπο, την Προοδευτικαρα μας. Ο κοσμος ηταν ειναι και θα ειναι κοντα στην ομαδα αρκει ενα και μονο ενα πραγμα , ειλικρινεια και σταρατες απαντησεις.
Τελος θα θελαμε να θιξουμε ενα θεμα που εχει περασει στα ψηλα , αλλα ειναι ακρως σημαντικο. Εως τωρα ολοι ασχολουμαστε με το τι θα κανει η ομαδα στο χορταρι , πως θα παιξει με ποιους παιχτες κλπ. Σκεφτηκε κανενας ομως ποιος θα μπορει να οργανωσει ολη την κατασταση και το κλιμα μεχρι να φτασει η ομαδα να πατησει χορταρι ? Μπορει καποιους απο τους παροντες της Διοικησης να παιζει το ρολο του << ειρηνευτη >> πριν απο καθε ματς και κατα κυριο λογο στα εκτος εδρας παιχνιδια ? Να σας θυμησουμε την περασμενη σεζον οτι πριν απο καθε αγωνα εκτος εδρας διασφαλιζοταν το ολο κλιμα του αγωνα για να μην ανοιξει ρουθουνι που λεει ο λογος ακομα και σε εδρες οπως το Μενιδι , η Καλλονη , Χιος κλπ που πριν μπεις στο πουλμαν μοιριζει μπαρουτι. Κυριοι μιλαμε για ποδοσφαιρο στην Ελλαδα και μπεσα δεν εχει κανεις δυστηχως πρεπει να ειμαστε σε ολα προαιτημασμενοι.

Τι γραφτηκε για τον αγωνα σε αλλα μπλογκ και στο prooinside:
Απο prooinside και korydallos-proodeytiki:
Νικητρια με σκορ 6-1 αναδειχτηκε η ΠΡΟΟ σε φιλικο ματς που εδωσε με αντιπαλο τον Απολλων Αναβυσου στην Αναβυσσο.
Αν και το ματς δεν προσφεροταν για ιδαιτερα συμπερασματα καθως αντιπαλος ηταν μια ομαδα που βασιστηκε περισσοτερο στην δυναμη και λιγοτερο στην ποιοτητα η ΠΡΟΟ ειχε καποια πολυ καλα διαστηματα και αποζημιωσε τους φιλαθλους της 15 τον αριθμο που ηταν και οι μοναδικοι παρων στο γηπεδο που την ακολουθησαν με γκολ το ενα πιο ομορφο απο το αλλο.

Tον χορο των γκολ ανοιξε με πολυ ομορφο σουτ εκτος περιοχης ο Χαλκιας το 0-2 εγινε απο τον Duka μετα απο φανταστικη ενεργεια του Τσιαντιουλη ενα στον πινακα των σκορερ μπηκε και ο Λαναρας γραφοντας το 0-3 για να ακολουθησουν 2 γκολ ακομα απο Λεκκα και Βαφειαδη αντιστοιχα και το τελικο 1-6 εκανε με πολυ ωραιο χτυπημα φαουλ ο Γεωργιου.

Η ΠΡΟΟ ξεκινησε τον αγωνα με τους: Ζηνονος, Γαβαλας, Γεωργουλης, Μ.Χορτσας, Χαλκιας, Αλεξιου, Μιχαηλ, Λεκκας, Duka, Α.Χορτσας, και Λαναρας ενω αγωνιστηκαν ως αλλαγες οι Μαυρογενης, Πουλιος, Πουλιας,Τσιαντουλης, Καλαιτζιδης, Γεωργιου, Παρασκευοπουλος, Κολιουσης, Τσουλακος, Βαφειαδης και Μαραγκακης (πολυ καλος οσο αγωνιστηκε).

Το Σαββατο η ΠΡΟΟ δινει ακομα ενα φιλικο στην περιοχη της Μανδρας με τον Μανδραικο.

Το βιντεο απο το 5ο γκολ της Προο.... Ολα τα βιντεακια με τα γκολ της ΠΡΟΟ εχουν ανεβει στον γνωστο ''βυσσινι'' καναλι στο youtube.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου