ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν ικανοποιησε η Προο στο χθεσινο φιλικο και εχασε απο το Ηρακλειο 0-1 (+Φωτο) Νεο φιλικο σημερα στην Αναβυσσο


ΗΤΤΑ ΜΕ 0-1 ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ (ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ) ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

Την ηττα με 0-1 γνωρισε η ΠΡΟΟ σε φιλικο παιχνιδι που εγινε σημερα (χθες Τεταρτη) στο κλουβι με αντιπαλο το Ηρακλειο Αττικης.
Η ομαδα δεν ηταν τοσο καλη οσο στα προηγουμενα παιχνιδια αλλα κατι η σκληρη προετοιμασια, κατι τα μαζεμενα φιλικα σε διαστημα λιγων ημερων, ισως δικαιολογουν τα πραγματα.


Η αντιπαλη ομαδα του Ηρακλειου, πετυχε ενα πολυ ωραιο γκολ με εκτελεση φαουλ, με σκορερ τον Υφαντη.


Η ΠΡΟΟ ξεκινησε τον αγωνα με τους: Μηλιωνη,Ζιζιλα,Πουλιο,Καλαιτζιδη,Τσιαντουλη,Μπιρμπιλη,Χατζηγεωργαλη,
Τσουλακο, Duka, Λαζαρου και Γριβα ενω αγωνιστηκαν και οι Χατζακης, Μαυρογενης, Γεωργουλης, Λεκκας, Μιχαηλ, Μ. Χορτσας, Αλεξιου, Λαναρας, Παρασκευοπουλος, Γαβαλας, Γεωργιου και Χαλκιας.

Να θυμισουμε οτι αυριο (Πεμπτη 2/ΣΕΠΤ) υπαρχει ακομα ενα φιλικο στην Αναβυσσο (ευκαιρια και για μπανακι) με τον τοπικο Απολλων ομαδα στην οποια αγωνιζονται δανεικοι παιχτες απο την ΠΡΟΟ
!!
Ωρα εναρξης μαλλον 17:00

Πηγη αρθρου: PROODEFTIKI-KORYDALLOS.BLOGSPOT

Τελικα στο πρωταθλημα ποια ομαδα της Προοδευτικης θα κατεβει??
Την βρηκαμε η ακομα ψαχνομαστε???
Και η ομαδα που θα κατεβει θα εχει παιχνιδια στα ποδια της σαν συνολο??
Μεχρι τωρα εχουμε δει στα φιλικα των 5 Ευρω μονο ατομικες ενεργειες και εξαρσεις καποιον παικτων, συνολο δεν εχουμε δει που να παιζει για 90 λεπτα μαζι- οσοι βλεπουμε μπαλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου