ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ .......εχει πραμα!!!


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΚΟ στις 18.00... ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 16.50 στην ΜΕΜΟΥ.... ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΥΡΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ... οποιος δεν εχει μηχανάκι ή αμάξι ας έρθει όλοι οι Προοδευτικάνοι χωράνε...!!!

ακομα ενα φιλικο θα δωσει η ΠΡΟΟ καθως οπως εγινε γνωστο πριν λιγο θα αντιμετωπισει την ομαδα της Ζακυνθου(Γ' εθνικη) στο ομονυμο νησι την ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ,προκειται για ενα πολυ δυνατο φιλικο καθως η ομαδα της Ζακυνθου εχει ενισχυθει σημαντικα και ειναι απο τα φαβορι για ανοδο στον ομιλο της ενω η ΠΡΟΟ θα βρει απεναντι της εναν παλιο γνωριμο καθως στον παγκο των νησιωτων καθεται ο Σαββας Καρυπιδης ο οποιος εχει περασει απο την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.

Την Τεταρτη (στην συνεχεια) η Προοδευτικη αγωνιζεται στον Πορο με αντιπαλο την ομονυμη τοπικη ομαδα.

Φιλικο ματς με την ομαδα του Εθνικου η μαλον με την ομαδα του ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ - ΑΟ ΜΑΝΗΣ η αλλιως πινεζες θα δωσει η ΠΡΟΟ το Σαββατο 28 Αυγουστου και ωρα 18:00 στο κλουβι,το συγκεκριμενο φιλικο αντικαθιστα το παιχνιδι με τον Απολλων Σμυρνης που ηταν να διεξαχθει την ιδια μερα καθως εκεινη τη μερα η ομαδα του Απολλων αγωνιζεται για το κυπελλο, ας ειμαστε ολοι εκει να υποδεχτουμε τις φιλικες πινεζες που παντα μας κανανε να περναμε καλα σε ολα τα επιπεδα...........







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου