ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Αντι να κλεινουν τρυπες στην Προοδευτικη .....ανοιγουν καινουργιες??

Εχτες το periferiako.com μας ενημερωσε οτι κλεινουν τρυπες στην ΠΡΟΟ....

Σημερα σε νεοτερη αναρτηση του, μας ενημερωνει για Grande τρυπα στην αμυνα της ομαδας!!
(τελικα δεν επιασε ο στοκος στον σοφα??)
Συγκεκριμμενα για την αποχωριση του Γιωργου Προβατα!

Ας δουμε ομως τι ανεβηκε πριν λιγη ωρα στο εν' λογω σαιτ, καθως και την χρονικη σειρα καποιον γεγονοτων:

Προοδευτική: Ανοιχτό του Φώσκολου! Συνάντηση με έναν χαρισματικό σκόρερ είχε πριν από λίγη ώρα ο Δημήτρης Χόρτσας με θέμα συζήτησης την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο τεχνικός διευθυντής της Προοδευτικής άκουσε τις απαιτήσεις του Αντώνη Φώσκολου και, πλέον, το διοικητικό συμβούλιο θα αποφασίσει για το αν δύναται να τον εντάξει στο δυναμικό για την ερχόμενη περίοδο.
Είναι γεγονός ότι στον Κορυδαλλό ονειρεύονται επιθετικό δίδυμο το οποίο θα συντίθεται από τους Αντώνη Λαζάρου και Αντώνη Φώσκολο, ωστόσο οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να γίνει οικονομικό άνοιγμα, που ενδεχομένως θα θέσει εκτός πλάνων τον σχεδιασμό της σεζόν.
Από εκεί και πέρα, παρελθόν θα αποτελέσει ο Γιώργος Προβατάς, ο οποίος θα μπορέσει να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Τέλος, να αναφερθεί ότι ρόλο στα αποδυτήρια θα αναλάβει και ο Τάκης Παπαχρόνης, ο οποίος θα αποτελέσει άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη Χόρτσα στην επικοινωνία με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές.

Νωριτερα σημερα ανεβηκε στο korydallos-proodeftiki.blogspot.com/ το εξης:

ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΔΕΣ

Το παραμυθι στις αθλητικες φυλλαδες συνεχιζεται σε οτι αφορα θεματα της ομαδας μας,γραφτηκε σημερα στην εφημεριδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ οτι η διοικηση προχωρησε στην λυση της συνεργασιας της με τον ΚΟΝΕ και τον ΠΡΟΒΑΤΑ και αν για τον πρωτο ειναι αρκετα πιθανο να συμβει κατι τετιο καθως ο παιχτης μαλον θα συνεχισει την καριερα του σε ομαδα της Γ' εθνικης για τον σκληροτραχηλο κεντρικο αμυντικο δεν ισχυει κατι τετιο καθως τα παντα θα ξεκαθαριστουν σημερα οπου αναμενεται να του ανακοινωθει απο την διοικηση αν θα συνεχιστει η συνεργασια τους και τη νεα χρονια, ειναι αποριας αξιο απο που διοχετετυονται αυτες οι ειδησεις στον αθλητικο τυπο και σε τι αποσκοπουν, ραντεβου αναμενεται επισης σημερα στα γραφεια της ομαδος με τον Αντωνη Φωσκολο και ισως ακομα και σημερα η υποθεση λαβει τελος ειτε θετικο ειτε αρνητικο. Φημες επισης που κυκλοφορησαν χωρις να επιβεβεονονται κανουν λογο για συζητησεις της διοικησης με τον παλιο τερματοφυλακα της ομαδος Γιωργο Μηλιωνη ενω στον αερα ειναι ακομα η υποθεση Μητρογιαννη η οποια καιει τον κοσμο καθως οι φιλαθλοι επιθυμουν την παραμονη του εμπειρου τερματοφυλακα στην ομαδα.

Υ.Γ:ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΟΙΕΣ ΜΑΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ......


Διαβαζοντας και τις δυο αναρτησεις γεννουνται ευλογα ερωτηματα!!

1ον) γιατι ουσιαστηκα ανακοινωνεται η αποχωριση του, στον Γιωργο Προβατα (πριν την συναντηση με την διοικηση) μεσω του ηλεκτρονικου και εντυπου τυπου??
Ισως καποιοι να ακουσαμε την απαντηση στο ερωτημα ενα απογευμα την περασμενη εβδομαδα.......
2ον) Ποιες ειναι δηλαδη οι ετοιμες εναλλακτικες της διοικησης για τον στυλοβατη της περσυνης αμυνας?

3ον) Ποιοι διαρεουν τετοιες πληροφοριες (πολλες φορες αντικρουομενες) στον τυπο?? (Πολλες φορες διαβαζωντας ολες αυτες τις διφορουμενες πληροφοριες, εχεις την εντυπωση οτι εχεις να κανεις με τα πειραματα - τυπου ερευνας της κοινης γνωμης, χωρις κοστος -που κανει η τωρινη αλλα και η περασμενη κυβερνηση μας, πριν αναλαβουν την ευθυνη για σοβαρες αποφασεις!!)
Με λιγα λογια, εχουμε αρχισει να θυμιζουμε σαν σωματειο - μια κακοκουρδισμενη πολυεθνικη εταιρειουλα, οπου σφαζονται τα στελεχακια σε καποιες θεσεις
- αποφοιτοι κολεγιων της πλακας - για το ποιος θα ακουστει περισσοτερο και θα
περασει την γραμμη του προς τα εξω, στον οχλο των μετοχων,θελοντας να περασει τις δικες του θεσεις και αποψεις (η του εντολεα του), αλλα δεν φταιει ποτε ο ιδιος σε οποια αποτυχια ακολουθησει!!

Δυστυχως στο μαρκετιγκ αλλα και στo Bus. Administration αυτο το ονομαζουμε:
lack (gap) of leadership!! και αποτελει το οριακο σημειο, οπου η μετοχη μιας - κατα τα αλλα επιτυχημενης εταιριας - ξεκιναει να χανει απο την δυνητικη υπεραξια της!
Σας κουρασα παλι??

Ο.Κ.! GUTE NACHT!

ΥΣ: Να σημειωσουμε επισης..... τα διαδυκτιακα φιλακια απο τον Δημ. Μητρογιαννη νωριτερα σταλμενα σε αγνωστη κατευθυνση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου