ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Εχει ακομα βιντεο !! 3 χ νεoτερα βιντεο απο την πρωτη συγκεντρωση της ΠΡΟΟ (part 3)

Οπως εχετε ηδη ενημερωθει, θα ανεβουν και τα υπολοιπα βιντεακια που τραβηχτηκαν στην πρωτη συγκεντρωση.

Ενημερωτικα να σας πω, οτι σε 12 +κατι ωρες, τα 8 βιντεακια που ειχαν ανεβει, εχουν παιξει περιπου 400 φορες (συνολικα!!!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ, ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ!!!

Οφειλουμε να σας ευχαριστισουμε για αλλη μια φορα για το ενδιαφερον ολων σας και την αμεση ανταποκριση στις αναρτησεις μας, που βλεπουμε στους μετρητες των σελιδων που διαχειριζομαστε.
Μας γεμιζει ορεξη και ιδεες, να μελετησουμε και να τεσταρουμε κινησεις και θεματα, ωστε να γινουμε ακομα πιο καλοι σε αυτο που σας προσφερουμε, απο σεβασμο στην ιδεα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ μας και την ελλειψη επισημης ενημερωσης, ειδικοτερα στην επαρχια και το εξωτερικο!

Απολαυστε τρια ακομα βιντεακια απο την πρωτη συγκεντρωση που εγινε εχτες: (τον ηχο δυνατα εχουμε πει...)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου