ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Τον 20χρονο Γεωργουλη απο Ελασσωνα εκλεισε η Προοδευτικη....

Στην Προοδευτική ο Γεωργούλης!


Στην ομάδα της Προοδευτικής (Δ΄ Εθνική) θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Κώστας Γεωργούλης.

Ο 20χρονος (γεννηθείς στις 10 Απριλίου 1990) στόπερ τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ελασσόνας πραγματοποιώντας μία πολύ καλή χρονιά. Ο εν λόγω παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Ελασσόνα για να πάει στην Αθήνα για σπουδές.

Βρήκε λοιπόν μια ομάδα όπως η Προοδευτική που απ΄ότι μάθαμε θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα. Ο Γεωργούλης, την Τρίτη θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και την Τετάρτη θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Του Χρήστου Γκατζούλη / www.athleticlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου