ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Την Μις Μουντιαλ την γνωρισατε???

Ανεβηκαν και οι πρωτες φωτογραφιες και βιντεο απο τον διαγωνισμο ομορφιας για την ''Μις Μουντιαλ''

Απολαυστε τα 32 πανεμορφα κοριτσια (ενα απο καθε χωρα) που διεκδικησαν τον τιτλο.



Ποιος είπε ότι το Μουντιάλ είναι μόνο ανδρική υπόθεση;

Στο Europa Park του Rust της Γερμανίας πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός ομορφιάς ''Mις Παγκόσμιο Κύπελλο 2010'' Ο διαγωνισμός έγινε στις 5 Ιουνίου.
Την Ελλάδα εκπροσώπησε η Κατερίνα Γιαννόγλου που ζει από μικρή στο Αμβούργο και κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της πρώτης αναπληρωματικής. Μαζί με τον τίτλο κέρδισε 10.000€, ένα ζευγάρι παπούτσια ......, είδη ένδυσης από την ........ και καλλυντικά της ...........
Η πρώτη από αριστερά είναι η Κατερίνα Γιαννόγλου.

Η πρώτη από αριστερά είναι η Κατερίνα Γιαννόγλου.
Την πρώτη θέση κατέκτησε η όμορφη Jennifer Scherman από την Αργεντινή που είναι 17 ετών ενώ την τρίτη η κοπέλα από την Ολλανδία Avalon-Chanel Weijzig.
Δυστυχος δεν μαθαμε, αν θα παρευρεθουν και στις εξεδρες των σταδιων για να τις ομορφηνουν με την παρουσια τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου