ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ - ΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ Κο ΝΙΚΟ ΧΑΙΝΗ KAI 2 X BINTEO



Πραγματοποιηθηκε οπως ειχε ορισθει απο την πρωτη Γενικη Συνελευση της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, η δευτερη Γενικη Συνελευση της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ με κυριο θεμα την αναδειξη νεας διοικησης και οσα ακουστηκαν δειχνουν οτι οι Προοδευτικανοι θα συνεχισουν να βλεπουν στην Προοδευτικη κινησεις με μελλον.

Παραβρεθηκαν συνολικα πανω απο 100 ατομα, εδωσαν ομως και το παρον αρκετοι φιλοι της ομαδας αναμεσα τους ηταν και ο πρωην προεδρος Νικος Κατσιγιαννης, ο οποιος δεν εκανε καμια δηλωση.

Ουσιαστικα ζητηθηκε απο μια ομαδα γνωστων ανθρωπων, να αναλαβουν την ομαδα και να την οδηγησουν εκει που της αρμοζει!

Της ομαδας αυτης ηγειται ο Ιατρος Κος ΝΙΚΟΣ ΧΑΙΝΗΣ και μαζι του ειναι και αλλα αξιολογα ατομα οπως οι

Κυριοι ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ, ΑΡΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ, ΒΑΣ. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ και καποιοι αλλοι!

Ουσιαστηκα προανειγγειλαν οτι υπαρχει τριετες πλανο επεξεργασμενο, ακομα και για ανωτερη κατηγορια και δεσμευτηκαν οτι αναλαμβανουν να κανουν το καλυτερο για την ομαδα, χωρις πολλα και περιττα λογια, αλλα με πραξεις και εργα και ειναι ανοιχτοι σε καθε βοηθεια απο τον οποιονδηποτε, που θα ειναι για το καλο της ομαδος.

Απο την πλευρα μας να ευχηθουμε να πανε ολα καλα και θα ειμαστε διπλα σε οτι καλο γινει για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου