ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΠΑΙΔΙΑ, ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ - ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!!

"Η Ελλάδα θα πάρει το Μουντιάλ, αλλά θα το δώσει στη Γερμανία για να ξεχρεώσει"


Η αγγλική εφημερίδα Guardian δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες της να δώσουν τις προβλέψεις τους για το Μουντιάλ και κάποιοι εξ αυτών δίνουν φαβορί την Ελλάδα για... πολιτικούς λόγους.

Η φωτογραφία πάνω από το σχόλιο του Άντριου Γουέμπστερ απεικονίζει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γιώργο Παπανδρέου να παραδίδει το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Άνγκελα Μέρκελ.

Το χιουμοριστικό σχόλιο που φιλοξενεί η Guardian.
Η λεζάντα γράφει: "Η Ελλάδα θα κερδίσει αλλά θα πρέπει να παραδώσει το τρόπαιο στην Γερμανία για να ξεπληρώσει το χρέος της."
Και το σχόλιο αναφέρει: "Μετα την επανάληψη του θριάμβου-σοκ του 2004, λόγω της οικονομικής πραγματικότητας η Κυρία Μέρκελ "βάζει" χέρι στο τρόπαιο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου