ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010

Τελικα η βομβα που απειλησε την Εθνικη ομαδα, ηταν ....ΠΑΓΑΚΙΑ.


Ευτυχώς, ήταν... παγοκυψέλες.

Εκεί που όλα κυλούσαν ομαλά, όσον αφορά την προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ξαφνικά, πλήθος αστυνομικών δυνάμεων έκαναν την εμφάνισή τους... Και μάλιστα με... αντιτρομοκρατική περιβολή...

Ξαφνικά ο δρόμος που βρίσκεται η πύλη του προπονητηρίου, έξω από το Northwood School γέμισε με περιπολικά. Την ίδια ώρα, το εκπαιδευμένο σκυλί που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί άρχισε να γαβγίζει έντονα... Σε τι γάβγιζε;

Το «ύποπτο» αντικείμενο ήταν ένα ψυγείο. Αμέσως σήμανε συναγερμός και σε λίγα λεπτά έφτασαν εκεί πυροτεχνουργοί με τον ανιχνευτή μετάλλων προκειμένου να ελέγξουν την περιοχή. Τελικά αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο υπεύθυνος του προπονητηρίου διαβεβαίωνε ότι πρόκειται για άσκηση. Βέβαια, κανένας δεν πείστηκε καθώς και ο τόπος και ο χρόνος ήταν εντελώς ακατάλληλοι για κάτι τέτοιο.
Το σίγουρο είναι πως όσο πλησιάζει η στιγμή της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τόσο εντείνονται τα μέτρα ασφαλείας, έστω κι αν μερικές φορές φτάνουν στην υπερβολή...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου