ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ιστορικη ΝΙΚΗ η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ 2-1 την Νιγηρια και τωρα ΤΟΥΜΠΕΚΙ οι προπονητες της εξεδρας + βιντεο


ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΣΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2-1 την Εθνικη Νιγηριας και με ανατροπη απο 0-1!!!

Σκορερ Δημ. Σαλπιγγιδης (1ο ημιχρ) που ισοφαρισε σε 1-1 και Βασιλης Τοροσιδης (2ο ημιχρ) 2-1.



Μετα απο καταπληκτικο παιχνιδι μια Εθνικη Ελλαδος με παικτες που γυαλιζε το ματι τους και ειχαν εκπληκτικα αποθεματα ψυχραιμιας και δυναμης στο παιχνιδι τους καταφεραν στο παγωμενο Μπλουμφοντειν στα υψιπεδα της Νοτιου Αφρικης, να διαψευσουν οσους τους απαξιωσαν μετα το πρωτο παιχνιδι του ομιλου που εχασαν με 2-0 απο την Νοτιο Κορεα.

Μετα και την ηττα στο σημερινο παιχνιδι της Νοτιου Κορεας με 4-1 απο την Αργεντινη, οι ελπιδες για προκριση στους 16 του Μουντιαλ ειναι ζωντανες, διοτι η Αργεντινη με 6 βαθμους (εχει ηδη προκριθει) ενω ΕΛΛΑΔΑ και Ν. Κορεα ισοβαθμουν στην δευτερη θεση με 3 βαθμους ενω τεταρτη ειναι η Νιγηρια με 0 βαθμους.

Οι πρωτες δηλωσεις παικτη της Εθνικης (Τοροσιδης) στο κρατικο καναλι της ΝΕΤ, απλα επιβεβαιωσαν ολα αυτα που δηλωναν οι παικτες και ο προπονητης για την σκληρη και αδικη πολλες φορες κριτικη που δεχτηκαν σε ομοβροντιες απο τον καθε ενα τυχαρπαστο δημοσιογραφο και wannabe ειδικο του ποδοσφαιρου!!

Απολαυσαμε ενα αντρικιο παιχνιδι, ισως ενα απο τα καλυτερα της Εθνικης μας μετα το 2004 στην Πορτογαλια.

Αργοτερα σημερα θα ανεβασουμε ολοκληρωμενο ρεπορταζ του αγωνα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου