ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

MUNDIAL PREGAME INFO

DIEGO, HEAT IT UP - WE ARE ON THE WAY!!!


Θερμαινόμενη... λεκάνη ζήτησε ο Μαραντόνα

Τελευταία ενημέρωση: 26.05.2010 11:57

Η Αργεντινή έχει κερδίσει έναν τίτλο πριν καν ξεκινήσει το Μουντιάλ. Αυτόν της πιο παράξενης ομάδας, αφού οι απαιτήσεις τους που έχουν φτάσει στους διοργανωτές του Μουντιάλ είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακές.
Πιο παράξενος από όλους είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα.
Ο προπονητής της Αργεντινής ζήτησε στο μπάνιο του να τοποθετηθεί εκτός όλων των άλλων και θερμαινόμενη... λεκάνη.
Το αίτημα του έγινε δεκτό αλλά σίγουρα οι Νοτιοαφρικανοί δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα για να βρουν τη συγκεκριμένη λεκάνη.
Εκτός αυτού η Αργεντινή ζήτηση έξι play stations για να χαλαρώνουν οι παίκτες αλλά και να βαφτούν όλα τα δωμάτια σε άσπρο χρώμα ώστε να ξεκουράζονται καλύτερα οι ποδοσφαιριστές.

Οι βραζιλιάνοι ζήτησαν απλά να έχει σταθερή θερμοκρασία, 32 βαθμών κελσίου, η πισίνα τους ενώ ο προπονητής της Νέας Ζηλανδίας θέλει να βρεθεί τρόπος ώστε οι παίκτες του να κάνουν μαθήματα γκολφ.

πηγη: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ??
NO COMMENT!!

1 σχόλιο: