ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Eγγλεζικο σκορ η ΠΡΟΟ στον αγωνα της Μυτιληνης με τον Διαγορα

Με ενα σκορ που δεν το συνανταμε και συχνα (3-3) ολοκληρωσε η Προοδευτικη της εκτος εδρας υποχρεωσεις της για φετος.

Αναμεταδινουμε οτι πληροφορια εχουμε προς το παρον για τον αγωνα εναντιων του Διαγορα Αγιας Παρασκευης απο το periferiako.com

Ισόπαλο με 3-3 ολοκληρώθηκε το ματς ανάμεσα στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και την Προοδευτική στη Μυτιλήνη. Μόλις στο 7" ο Μουντζούρης άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει στο 15" ο Αργυρίου. Στο 22" ο Χατζηδιαμάντης σκόραρε πάλι και ο Σαμαράς στο 41" έγραψε το 3-1. Στην επανάληψη, οι βυσσινί αντεπιτέθηκαν και με γκολ του Μπεθάνη στο 51" και του Αργυρίου στο 60" έφτασαν στην ισοφάριση. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μινάι (ΣΔ ανατολικής Αττικής).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κάμπερ, Κουτλής, Πατσατζής, Ξυλάς (67" Χατζηγρυπάρης),. Σπύρου, Μαϊστρέλλης (62" Τζουβανέλλης), Μουτζούρης, Καζάνης, Σαμαράς, Σταμάτης, Χατζηδιαμαντής (81" Κουκούλας) ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μακρυωνίτης, Τζιέρης, Καλαϊτζίδης (86" Γριμμανέλης), Προβατάς, Παπανικόλας, Χατζηγεωργαλής, Χαλκιάς (89" Κουζούνης), Δρούζας (71" Νικολάου), Αργυρίου, Μπεθάνης, Σεβαστόπουλος.

Απομενει μονο ο τελευταιος αγωνας της χρονιας στο Κλουβι εναντιον της Δαφνης Δαφνωνα Χιου, για να ολοκληρωθει και τυπικα η χρονια που τοσο μας λυπησε ολους προς το τελος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου