ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

2 ΩΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ !!!!! ΨΗΦΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΦΕΤΟΣ

Η προκριματικη ψηφοφορια - ΤΟΠ 10 - απο τα οποια θα αναδειξετε τα 3 καλυτερα γκολ της Προοδευτικης τελειωνει σε 2 Ωρες (Μεσανυχτα 28/5)

Προλαβαινετε ακομα!!!

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΤΟΥ ''ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΥ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 39 ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΠΟΙΑ ΓΚΟΛ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΓΚΟΛ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΞΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 1/2 ΜΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ!!

Πατηστε στον συνδεσμο που ακολουθει, για να βγειτε σε ειδικη λιστα αναπαραγωγης οπου βρισκονται ολα τα βιντεο για την ψηφοφορια (39).
ψ
http://www.youtube.com/view_play_list?p=47D6C5F2A2F2802F

Ψηφηστε εως την Παρασκευη 28/Μαι αργα το βραδυ (απο 1 εως 5 βιντεο συνολικα) στα σχολια, στο τελος αυτης της αναρτησης, κανωντας ΚΛΙΚ πανω στον συνδεσμο ΣΧΟΛΙΑ!

Το Σαββατοκυριακο 29 + 30/Μαιου, θα γινει ψηφοφορια αναμεσα στα 10 πρωτα βιντεο
(σε αριθμους συνολικων ψηφων την εβδομαδα) ωστε να αναδειξουμε τα τρια καλυτερα γκολ (παντα κατα την γνωμη των φιλαθλων) που εχουμε τραβηξει σε βιντεο.

ΕΚΦΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου