ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Η ζητηση για εισιτηρια εφτασε τις.......130.000

Μια ακομη συντομη αναρτηση με τα πρωτα νεα απο το χθεσινο παρτι στους δρομους του Αμβουργου.
Η ζητηση μεσοβδομαδα για εισιτηρια, τα οποια ηταν προπωλημενα εβδομαδες πριν τον αγωνα με την Παντερμπορν, ο τελευταιος αγωνας της Σανκτ Παουλι στην Β' Γερμανιας εφτασε τον αριθμο των 130.000.....
Προσφορες για εισητηρια σε ηλεκτρονικες δημοπρασιες σε διαφορα σαιτ, εφτασαν και τα 680 Ευρω (ορθιων παρακαλω)
Τυφλα να'χουν τα Σπρεντς μας!!!!

Οποιος ειχε εισητηριο (και δεν ηταν πολλοι - λογω της τεραστιας αναλογικα με την χωρητικοτητα του γηπεδου καλυψης σε διαρκειας) αισθανοταν ΠΛΟΥΣΙΟΣ!!
ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ - διοτι δεν το πουλησε!

Διακινηθηκαν συνολικα λιγοτερα απο 50 εισητηρια απο κατοχους τους προς αλλους που εδιναν οσο-οσο για να συμμετασχουν στο παρτυ.

Οταν τελειωσε ο αγωνας, οι αναπληρωματικοι παικτες της Ζανκτ Παουλι μπηκαν γρηγορα στα αποδυτηρια και φορεσαν πολλοι φανελες απο διαφορες αλλες μεγαλες ομαδες της Μπουντεσλιγκα και οταν επανεμφανιστηκαν στο Τεραιν για ενα διπλο με την ομαδα που επαιξε εγινε πανικος!!
Ηταν το μηνημα- τι τους περιμενει ολους εκει μεσα την επομενη σαιζον - υπο τον ηχο του συνθηματος ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!

Παραλληλα πανω απο 100.000 οπαδοι (αυτης της τρελης γειτονιας του Αμβουργου)εβλεπαν σε γιγαντωοθωνες (εχωντας στησει το δικο τους παρτυ ανοδου) τον αγωνα στην πλατεια οπου αρχιζει το πιο αμαρτωλο μιλι του κοσμου.
Συμφωνα με πληροφοριες του τυπου μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες, πανω απο 80.000 κοσμος ηταν ακομα στην πλατεια - ενω οι υπολοιποι (περιπου 20.000)που ηρθαν απο το γηπεδο μαζι με τον μεγαλο ογκο των κατοικων της συνοικιας ακομα συνεχιζουν την μπυροποσια στα εκατονταδες μπαρακια, κλαμπ και μπυραριες του Σανκτ Παουλι.
Οι καταναλωση της μπυρας αναμενεται να ξεπερασει το 1.500.000 λιτρα σε ενα 24ωρο στην περιοχη και ο ογκος της Σαμπανιας θα αποτιμηθει σε Κοντεινερ!!!

ΑΞΙΟΙ!!!!

Το βραδυ θα ανεβουν και απο εμας οτι νεοτερα υπαρχουν απο Φωτορεπορταζ - βιντεο η ειδησεις που θα ανεβουν στο διαδυκτιο για την μεγαλη επιστροφη της Σανκτ Παουλι, και πολλες ακομα ενδιαφερουσες λεπτομερειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου