ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

1/ ΙΟΥΝΙΟΥ / 1997 - Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 26 ΧΡΟΝΙΑ




Σαν σημερα πριν 13 χρονια η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ μας νικωντας 0-2 εκτος εδρας την Δοξα Δραμας σταματησε μια μαυρη σελιδα στην Ιστορια της που κρατησε μια γενια και κατι.
Συγκεκριμμενα 26 χρονια μεταξυ Β' Εθνικης και για λιγο καιρο Γ' Εθνικης κατηγοριας, εψαχνε τον δρομο της επιστροφης για εκει που πραγματικα ανηκει.

Στην Α' Εθνικη!!!!........ (σημερινη Σουπερλιγκα), αφου ειχε καταντησει για πολλα χρονια συνθημα στα χειλια πολλων οπαδων ομαδων της Α' που εν χωρω αποδοκιμαζαν αδυναμες και υποψηφιες για υποβιβασμο ομαδες με το γνωστο συνθημα μιας ολοκληρης εποχης:'' Εκει-εκει στην Β' Εθνικη μαζι με το(ν)............ και την Προοδευτικη!!''
Τοσο classic ειχαμε γινει στα πετρινα χρονια.


Απο αργα το απογευμα θα ανεβουν εδω, πολλα αρχεια των ιστορικων (για πολλους απο εμας) ημερων αυτων, ωστε να θυμηθουμε εμεις οι μεγαλυτεροι και να μαθουν οι νεωτεροι για τις ημερες που εκαναν πολλες δεκαδες χιλιαδες φιλους της Προοδευτικης - διασπαρτους κυριολεκτικα στις 5 ηπειρους- να πουν με υπερηφανεια:
'' ΝΑΙ ΡΕ, ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ !!"

Για το αποτελεσμα της ψηφοφοριας για τα καλυτερα γκολ σε βιντεο της Προοδευτικης (2009 - 2010) θα ενημερωθειτε στην διαρκεια της ημερας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου