ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Mουρινιο, πιασε δυο μπριτζολες και μια παγωμενη!!!

Συνιδιοκτήτες εστιατορίου ο μεγας Μουρίνιο και ο διαιτητής του αγώνα Ίντερ - Μπάρτσα

Τελευταία ενημέρωση: 22.04.2010 | 14:07

Οι Καταλανοί βράζουν με τη διαιτησία του Μπενκερέσα και αποκαλύπτουν ότι ο Μουρίνιο και ο Πορτογάλος ρέφερι που είναι φίλοι εδώ και 10 χρόνια, διατηρούν από κοινού εστιατόριο.

Ραδιόφωνο της Βαρκελώνης προχώρησε στην αποκάλυψη της φιλίας του Μουρίνιο με τον Μπενκερέσα, ενώ ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής χαρακτηρίζεται ως "κλέφτης" στην Πορτογαλία αφού το 2004 είχε ακυρώσει καθαρό γκολ της Μπενφίκα σε ματς κόντρα στην Πόρτο. Προπονητής των "δράκων" ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι Καταλανοί διαμαρτύρονται για το γκολ-οφσάιντ του Μιλίτο αλλά και για πέναλτι που δεν δόθηκε στην Μπαρτσελόνα στον αγώνα του Τζουζέπε Μεάτσα.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:

Ρε μηπως πρεπει να ζηταμε και τις φορολογικες δηλωσεις καποιων, πριν μπουν να σφυριξουν αγωνα?? Ποτε δεν ξερεις απο που σου'ρχεται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου