ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Α.Ο. KΩΡΩΠΙ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟ 1977)









Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΜΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΑΠΟ ΤΟ 1977.
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ.

ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ. ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΦΟΡΟΥΜ (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΣΕΡΒΕΡ) ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟ!!

ΟΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ NOGATE ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

-------------------------------------------------------------------------------------
AΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ....



Αυτος ηταν κοσμος !!!!!!
Δεν θα μπορουσε να περασει απαρατηρητο το γεγονος οτι ο κοσμος που παραβρεθηκε στο γηπεδο επεδειξε κοσμιοτατη συμπεριφορα χωρις κανενα παρατραγουδο και το παραμικρο επεισοδιο.
Αξιοσημειωτο ηταν το γεγονος οτι στην θυρα 1 οπου βρισκονταν οι φανατικοι της Προο περιοπτη θεση ειχε ο Κος Κατσιγιαννης ( Προεδρος του Συλλογου ) οπου παρακολουθησε ολο το πρωτο ημιχρονο με αμειωτο ενδιαφερον.
Μαλιστα στην αναπαυλα του ημιχρονου συνομιλησε με τους οπαδους και φαινεται πως και οι ιδιοι εχουν καταλαβει την μεγαλη προσπαθεια που γινεται απο την παρουσα Διοικηση για το καλο της ομαδος και ειναι διατεθημενοι να συνδραμουν τα μεγιστα για την προστασια της ομαδος και την επιτευξη των στοχων της.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!

Φως των Σπορ

<< Ποναμε την ομαδα οπως οι οπαδοι >>
Η Προοδευτικη επεστρεψε στιε επιτυχιεςκαι παρεμεινε στην τριτη θεση της βαθμολογιας , μετα το 1-0 κοντρα στο Κορωπι.
Ο τεχνικος Στελιος Βογιατζης υπογραμμισε " Οι οπαδοι της Προοδευτικης θα πρεπει να ξερουν πως ποναμε την ομαδα οπως εκεινοι. Οι ιδιοι οι παιχτες ειναι πλεον οπαδοι της ομαδος και θελουν συνεχεια να κερδιζουν. "
Στα μεταγραφικα ειναι βεβαιο πως θα γινουν 2-3 κινησεις με στοχο , οπως λεει ο προπονητης , η ομαδα να γινει πιο γρηγορη.
Οσον αφορα το ντερμπυ της ερχομενης αγωνιστικης με το Κερατσινι , δεν υπολογιζεται ο τιμωρημενος Περρος ενω δυσκολα θα προλαβει και ο εμπειρος αμυντικος Γιωργος Προβατας. Αντιθετα επιστρεφει ο Μαριος Αργυριου , ο οποιος εξετισε την ποινη του.

---------------------------------------------------------------------------------

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΚΟΡΩΠΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/ΔΕΚ/09
(μια ιστορικη αναδρομη)

Οι φωτογαρφιες που αναρτηθηκαν ειναι απο την δεκαετια '70&'80.
Ειναι απο το χωματινο (φισκα) κλουβι και αποτην εκδρομη της NOGATE στο Κορωπι το '77.

Θα αναρτηθουν σιγα - σιγα αρκετες Φωτογραφιες της εποχης εκεινης
(Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι τι ηταν η NOGATE, που παντοτε ξεκινουσε απο Σαββατο συννηθως με τραινα της εκδρομες της)


Αντιγραφουμε απο το Φορουμ της ΠΡΟΟ αυτα που ακολουθουν: (θα συμπληρωνουμε το κειμενο, οπως ειναι στο Φορουμ μας)
Re: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΚΟΡΩΠΙ
λΑΟΚρατης έγραψε:(ειναι φιλος του Κορωπι ΑΟ)

Παιδια γεια χαρα και απο εμας εδω στο ΚΟΡΩΠΙ.
Εχω τονισει και απο το δικο μας site οτι πραγματικα σας θεωρω φαβορι για ανοδο μιας και οι οικονομικες απαιτησεις στην Γ' ειναι μεγαλες και δεν πιστευω οτι μπορει να τις αντεξει καμια ομαδα παρα μονο η δικια σας.Εμεις πεσαμε φετος μετα απο 3 χρονια στην Γ' Εθνικη που πραγματικα περασαμε παρα πολυ ωραια με τις εκδρομες μας σε ολη την νοτια Ελλαδα. Δυστυχως ομως τα χρηματα που απαιτουνται ειναι παρα πολλα και δεν αντεξαμε παρα μονο 3 χρονιες.
Την κυριακη που μας περασε παιξαμε εντος με τον πρωτο Αχαρνα'ι'κο και καναμε την πρωτη εντος εδρας ηττα.Παρα το γεγονος οτι επαιζαν με 10 παιχτες απο το 40' δυστυχως εμεις δεν καταφεραμε να φανουμε απειλητικοι παρα μονο στο 94' που τους εσωσε ο τερμας.Ηταν παντος η καλυτερη ομαδα που εχει περασει φετος απο την εδρα μας.Απο συζητησεις ομως που ειχα λεγανε οτι δεν θελουν αν ανεβουν μιας και δεν εχουν τα χρηματα για να κρατηθουν στην μεγαλυτερη κατηγορια.Βεβαια αν τους ερθει δεν θα πουν οχι και μετα θα δουν τι μπορουν να κανουν.Σας εχουν παντος και αυτοι για φαβορι.Ειχαν ωραια κερκιδα που ομως ορισμενες φορες παρεκτραπησαν αλλα μεχρι εκει.
Ο γειτονικος Αηττητος ειναι να τον κλαινε οι "ρεγκες" μιας και πηραν πολλους παιχτες αλλα ο προεδρος τους την εκανε για Παναιγιαλειο και τωρα δεν εχουν να τους πληρωσουν.
Αρα λιγο σοβαροι αν εισαστε αυτη την ανοδο δεν την χανεται
Εμεις εχουμε 3 ηττες συνεχομενες ( 2 πρωταθλημα και μια κυπελλο ) και αν δεν παρουμε κατι θετικο απο εσας τοτε μπαινουμε σε περιπετειες
Ευχομαι να γινει ενα καλο παιχνιδι και μακαρι να κερδισει ο καλυτερος ( δηλαδη η ομαδα μου ).
Αυτα και μπορουμε αν θελετε να τα λεμε και μεσα απο το δικο μας siteQ
http://www.hannibals.gr
Ηδη εχουν γραφτει καποια παιδια και φυσικα περιμενουμε και αλλους για να τα λεμε...
-------------------------------------------------------------------------------------

Απαντηση NOGATER:
Να 'σαι καλα, και θα τα λεμε και απο τα δυο φορουμ.
Αν δεν κανω λαθος η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ εχει να συναντησει το Κορωπι απο το 1977 (τελευταιος αγωνας που παιξαμε ειχε γινει στο γηπεδο σας (Δεξαμενη) οπου λογω διαμαρτυριας για αδικη αφαιρεση 4 βαθμων ειχαμε ερθει με 35 και βαλε πουλμαν - εκτος τα ΙΧ κλπ.
Τοτε το Κορωπι ειχε ηδη υποβιβαστει μαθηματικα στην απο κατω κατηγορια (δεν υπηρχε Γ' Εθνικη τοτε).

_________________
ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ!!!
-----------------------------------------------------------------------------------

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΩΝΗΣ (ΑΠΟ DONKEY2 / ΦΙΛΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ)

Ιστορικό παιχνίδι η τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων με πολύ παρασκήνιο και ευτυχώς που δεν είχαν τραυματιστεί φίλαθλοι της ομάδας γιατί αν δεν κάνω λάθος είχε πέσει μια εξέδρα από την αγανάκτηση και την αδικία που ένιωθε ο κόσμος μας. Στα του παιχνιδιού η νίκη απλά είναι μονόδρομος πλέον. Πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο την ομάδα να πετύχει το στόχο της και οι "κασσάνδρες" της εξέδρας να σταματήσουν να παίζουν με την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Ακόμα και λάθος να κάνουν πρέπει η σωστή ΕΞΕΔΡΑ να τους χειροκροτάει και να τους εμψυχώνει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μετά μπορούμε να συζητήσουμε και να κρίνουμε τα κακώς κείμενα από μια αρνητική εμφάνιση όπως η προηγούμενη. Απλή λογική ... αν ο ποδοσφαιριστής βλέπει ότι ο κόσμος είναι δίπλα του ακόμα και στη μαλακία που θα κάνει τότε πολύ απλά θα προσπαθήσει να αποδείξει και στον κόσμο ότι το όποιο λάθος προήλθε από μια κακιά στιγμή... ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙ κανένας την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές ειδικά όσο ο αγώνας είναι σε εξέλιξη. ΟΣΟΙ κάνουν κάτι ανάλογο γνώμη μου είναι να κάτσουν για λίγα παιχνίδια στο σπίτι ώσπου να συνειδητοποιήσουν ότι όλοι μας κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για αναδιάρθωση της εξέδρας και αναγέννηση της ομάδας. ΠΡΕΠΕΙ να ανέβουμε κατηγορία και θα ανέβουμε αρκεί να δείξουμε τη σοβαρότητα που απαιτεί η κατάσταση. Είμαστε στο -4 και αυτομάτως περιμένουμε να χάσει βαθμό ο ακατονόμαστος από το Μενίδι για να πετύχουμε το στόχο μας. Σημασία έχει να είμαστε ΣΟΒΑΡΟΙ και ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ στα λόγια μας και στις πράξεις μας. ΠΡΟΣΟΧΗ στα στραβοπατήματα και η ομάδα να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της. Εμείς ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ σε αυτή οπότε δε μένει παρά οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να πιστέψουν αυτό που πρέπει να πετύχουν γιατί αυτά τα δύο παιχνίδια ειναί απλά μια κακιά παρένθεση. Τις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ σας τις είδαμε σε πολύ καλύτερες εμφανίσεις...Είμαστε ΕΔΩ και είμαστε ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ.

Donkey2.(Γιώργος Π.)
-------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ DONKEY2 ΑΠΟ NOGATER:

Το τελευταιο παιχνιδι μεταξυ μας ηταν (αν δεν κανω καποιο σοβαρο λαθος) στο Κορωπι το 1977 ( να προσθεσω οτι ηταν απο τις πρωτες μαζικες εμφανισεις της NOGATE - με δικο μας λεωφορειο αστικο απο το Θησειο πηγαμε - ξεχωριστα απο τα 32 η 52 (δεν θυμαμαι καλα) πουλμαν του τοτε συνδεσμου φιλαθλων, που ξεκινησαν απο το περιβολακι και εφτανε η ουρα σχεδον στον Ταξιαρχη (οπως μαθαμε). Με λιγα λογια - πολλοι απο εσας που τα διαβαζετε αυτα - δεν ειχατε καν' συλληφθει σαν ιδεα να γεννηθειτε.
Το Κορωπι τοτε, ηταν σχεδον μαθηματικα υποβιβασμενο απο την Β' Εθνικη στην ερασιτεχνικη κατηγορια. Δεν υπηρχε τοτε η Γ' Εθνικη ακομα. Ο βασικος λογος που εγινε αυτη η εκστρατεια ηταν η δικαστικη αφαιρεση 4 βαθμων απο την ΠΡΟΟ - απο σικε δωροδοκια που υποτιθεται οτι εγινε σε αγωνα μας εκτος εδρας με τον ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ - οπου χασαμε 2-1 - και ειχαμε παει πανω απο 50 πουλμαν. Εχω να προσθεσω οτι το γηπεδο του ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ στα Γυφτικα της Πατρας, εκοβε 2500 εισητηρια -ολα σχεδον ορθιων!!!
Ο αγωνας της ΠΑΤΡΑΣ ηταν για μενα προσωπικα η πρωτη μου εκδρομη μονος στην επαρχια (μονος με την παρεα σε ηλικια Γυμνασιου!!) και ειχε γινει η δυο η τρεις εβδομαδες πριν το ματς στο Κορωπι!! Αν Θυμαμαι καλα, κερδισαμε στο Κορωπι 1-3.
Της μαζικης εκστρατειας ειχε προηγηθει και μια πορεια στην οδο Πειραιως προς ΟΜΟΝΟΙΑ με καταληξη το ΑΣΕΑΔ, οταν εγινε η αναγγελια της καταδικαστικης για την ομαδα μας αποφαση του Ανωτατου Αθλητικου Δικαστηριου, στερωντας μας ετσι την Ανοδο στην Α' Εθνικη.

Δεν επεσε καμια εξεδρα στο γηπεδο του Κορωπιου (εχουν πεσει τα καγγελα της μικρης μας εξεδρας σε αγωνα με τον Παναιτωλικο λογω διαμαρτυριων για ανυπαρκτο οφσαιντ), απλα ο κυριως ογκος των φιλων μας (φτανωντας καθυστερημενα στο παρα 2' κυριολεκτικα) εριξε απο το στριμοξιδι την πυλη εισοδου της εξεδρας των ορθιων. Επειδη εμεις οι 30-40 της ΝΟGATE, ειχαμε παει με Λεωφορειο ποιο νωρις, ειχαμε παρει εισητηρια απο το ταμειο - αφου ο συνδεσμος μας δεν μας ηθελε , διοτι καναμε βαβουρα και γινομασταν στοχος, και δεν μας εδινε εισητηρια ουτε μας ηθελε στα πουλμαν!!!- και καθησαμε στην μια μικρη εξεδρα καθημεων -που δεν καλυπτε καλα-καλα το μισο μηκος του γηπεδου. Απο το σημειο ομως που καθομασταν - εκτος του οτι φροντισαμε απο νωρις να κανουν τουμπεκι οι γηπεδουχοι φιλαθλοι, υπερκαλυπτοντας με τις φωνες μας τους 400-500 Κορωπιωτες (που προσπαθουσαν απεγνωσμενα να σωσουν την πολυ ιστορικη αυτη ομαδα -1903 η 1907 υδρυση- απο σχεδον βεβαιο υποβιβασμο) οι οποιοι Κορωπιωτες ειχαν μαθει για τα 32 η 52 πουλμαν, αλλα 5 λεπτα πριν την εναρξη δεν βλεπανε αυτον τον κοσμο!!!
Οταν ακουσαμε την πρωτη αεροκορνα απο τα πουλμαν, καταλαβαμε οτι ερχοταν το κονβοι.
Δεν θα αναφερω ονοματα ανθρωπων (οι οποιοι και σημερα ερχονται στο γηπεδο) που τους βαλανε ξαπλα σηκωμενους στα χερια στην εξεδρα μεσα!!! Ηταν απιστευτες σκηνες που βλεπαμε να συμβαινουν στην απεναντι απο εμας εξεδρα του γηπεδου.
Ηταν τετοια η ορμη του κοσμου, που εριξε εκτος απο την θυρα εισοδου και τον μισο σχεδον μαντροτοιχο. Επειδη τελικα δεν χωρουσαν στην εξεδρα ολοι, οι οδηγοι καποιων πουλμαν παρκαραν τα οχηματα κατα μηκος (της μαντρας που ειχε πεσει σχεδον ολη) να μπουνε μεσα παλι καποιοι και να βλεπουν τον αγωνα - και αλλοι ηταν ορθιοι πανω στα πουλμαν.
Τελικα το πρωταθλημα τοτε το πηρε το Αιγαλεω αυτην την χρονια (1977), η δωρωδοκια οπως ειπε καποια λιγα χρονια μετα ο καταγγελων δεν ειχε γινει ποτε - αλλα τον ειχαν βαλει καποιοι να τα πει- και εμεις συνεχιζαμε να βολοδερνουμε μεταξυ Β' και Γ' (μετεπειτα) Εθνικης κατηγοριας.
Τελικα τι κερδισαμε απο ολα αυτα?? Κερδισαμε ενα οπαδικο κινημα γνωστο στην Ελλαδα (η μαζα των φιλαθλων που ακολουθουσε οργανωμενα με τον συνδεσμο την ομαδα σχεδον παντου) και μια αιρετικη για την εποχη αυτη, ομαδα οπαδων (teenagers οι περισσοτεροι) οι οποιοι ομως περα απο το παθος - και τον τσαμπουκα οπου χρειαζοταν με αντιπαλους -ποτε δεν ξεκινησαμε εμεις την φασαρια!!- ακολουθουσαν ανεξαρτητα και με δικα τους εξοδα την ομαδα εκτος εδρας με τρενα - αεροπλανα και βαπορια. Οταν μεγαλωσαμε ηλικιακα πηραμε και τα αμαξια μας και μεις!!!
Αυτη ειναι και μια συντομη αναδρομη στη αρχη της NOGATE, η οποια στο κλουβι δεν ειχε στεκι για πολλα χρονια(ειμασταν παντου, για να ξεσηκωνουμε τον κοσμο παντου, και για τον λογο αυτο λεγομασταν NOGATE - και το καναμε σε οποιο γηπεδο παιζαμε γηπεδουχοι αλλα πολλες φορες και εκτος εδρας) - πολυ αργοτερα μαζευτηκαμε κυριως εκει που καθονται τωρα οι φιλοξενουμενοι φιλαθλοι.
Οι συνδεσμοι μας, ηρθαν και παρηλθαν - εμεις οι λιγοι της παλιας NOGATE που συνεχιζουμε ομως να παρακολουθουμε την ΠΡΟΟ, συνεχιζουμε να ειμαστε κοντα στην ομαδα, με την ιδια ορεξη και το ιδιο παθος οπως τοτε!!!
Παντα ομως μακρια απο ενεργειες που θιγουν την ομαδα μας, προσπαθωντας να ενισχυουμε φανατισμενα τους παικτες μας, και να παρασερνουμε τους απλους φιλους της ομαδας στο να συμμετεχουν στην υποστηριξη της, μαζι μας!!
Δεν ειχαμε ποτε προεδρους, αρχηγους η "πρωτες μουρες" μεταξυ μας- γνωριζομαστε καλα μεταξυ μας, ποιοι ειμαστε και πολλες φορες στηριξαμε την ομαδα με πολλους τροπους, οπως θα κανουμε και παλι.
Η ΠΡΟΟ ειχε και θα συνεχισει να εχει διαφορετικο επιπεδο οπαδων - φιλαθλων και υποστηρικτων, μακρια απο "εισαγωμενους απο αλλες ομαδες καφρισμους"!!
Οποιος δεν το καταλαβει αυτο- δεν εχει θεση στο γηπεδο μας!!!

Η NOGATE, ηταν αυτο που ηταν, δεν κοπιαρετε και ηταν πρωτοπορος σε πολλα οπαδικα ζητηματα- οι ΑΕΚτζηδες δεν βαλανε τυχαια το ORIGINAL πισω απο το GATE 21. Παντοτε υπηρχε διχογνωμια με τα χανουμια, αν εμεις πρωτοι η αυτοι ονομασανε εναν συνδεσμο η ενα κλαμπ με το αγγλικο GATE. Oι υπολοιποι ηταν ακομα στην ονομασια ΘΥΡΑ.

Η σημερινη NOGATE (οπως θελουν καποιοι να αυτοπροσδιοριζωνται), αραγε τι αντιπροσωπευει σαν οργανωμενη μαζα φιλων της ομαδας? Βοηθαει την ομαδα η την οδηγει σε επικινδυνα μονοπατια, δημιουργωντας παντου αντιπαθειες και εχθρους??
Σεβασμο εχει αραγε απο "τα αντιπαλα στρατοπεδα"?? η στην πρωτη στραβη θα διαλυθει οπως οι διαφοροι συνδεσμοι που προυπηρχαν κατα καιρους.
Πολλα απο τα κλαμπ αυτα, ενω δημιουργηθηκαν απο γνησιους Προοδευτικανους, δεν αντεξαν διοτι απαξιωθηκαν απο ορδες "wannabe Προοδευτικανων" οι οποιοι για χαβαλε και Αμερικανιες καλοι ειναι αλλα στα δυσκολα λακιζουν!!!

Σκεφτειτε τα ολα αυτα, γιατι στην ΠΡΟΟ δεν αξιζουν ουτε γκρινιες, ουτε μαγκιες!!
ΕΙΜΑΣΤΑΝ - ΕΙΜΑΣΤΕ και ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ!!

Στον αγωνα με το Κορωπι (καλως να ελθουν και αυτοι οπως οι Αιολικοι και να φιλοξενηθουν)
η ομαδα χρειαζετε την αμεριστη υποστηριξη ολων.
Συνθηματα που να αφορουν φαντασματα του παρελθοντος (Ιωνικοι, Αιγαλεα και αλλα τετοια καφενεια) δεν εχουν πια θεση στην εξεδρα μας.
Για εμας υπαρχει μονο η ΠΡΟΟ και αυτην υποστηριζουμε, χωρις να ασχολουμαστε με αλλους!!

PROUD TO BE PROODEYTIKH

_________________
ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ!!!

-------------------------------------------------------------------

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ (ΛΑΟΚΡΑΤΗΣ)

Πω πω παιδια ειστε απιστευτοι.Που τα θυμωσαστε ρε ολα αυτα .Τοτε μαζευαμε πολυ κοσμο και το ποσο ξυλο επεφτε σε εντος και εκτος εδρας ματς δεν περιγραφετε Τοτε βεβαια ειχαμε και ομαδαρα αλλα στα του σημερα τι να πω... Αστα καλυτερα.Ουτε κοσμο, ουτε ομαδα ουτε παθος για την φανελα
Στα του παιχνιδιου να πω οτι σιγουρα θα ερθουμε αλλα δεν ειμαστε πολλοι και το κυριωτερο ειναι οτι οι περισσοτεροι ειμαστε μεγαλοι σε ηλικια

_________________
ΤΟ SITE ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΕΙΝΑΙ:

http://www.hannibals.gr

-------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΝΤΗΣΗ NOGATER;
Ειπαμε, ειστε ευπροσδεκτοι να εμφανιστειτε μετα απο 32 χρονια (αν δεν κανω σοβαρο λαθος) στο Κλουβι.
Θυμαμαι πιτσιρικας οταν παιζαμε με το Κορωπι οτι ερχοσασταν 200-300 ατομα και καθοντουσαν στην μεγαλη κερκιδα.
Αυτο ομως που θυμαμαι απο τους τοτε αγωνες (1977 και πριν) ειναι οτι ειχατε μια μεγαλη χαρακτηριστικη σημαια σε κονταρι. Πανω και κατω ασπρη ριγα και στην μεση μπλε οπου εγραφε με ασπρα γραμματα ΚΟΡΩΠΙ.
ηταν μια απο τις ποιο απλες αλλα ομορφες αυτην την εποχη σημαιες.

οσο για τις λεπτομερειες του αγωνα το 1977, ειναι κατι σαν σταθμος (οπως και ο προηγουμενος με ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ και οι τιμωριες) στην Οπαδικη μας κουλτουρα.

θα προσπαθησω να βρω αρνητικα φιλμ για επανατυπωση (ισως υπαρχουν) απο παλιους αγωνες (Χωματινο το κλουβι ακομα) και θα τα αναρτησω στο
http://eastattikanogate.blogspot.com/


ΟΛΟΙ ΕΝΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ. Η Δ'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!
-------------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟΚΡΑΤΗ(ΚΟΡΩΠΙ) ΑΠΟ CHRISTIAN (ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ)

φιλε του κορωπιου οπως βλεπεις μπηκες σε ενα φορουμ που απο την στιγμη που τηρεις
τους κανονες του και κυριως του σεβασμου προς την ιστορια της ομαδας και τους φιλους της σε υποδεχεται σαν ισοτιμο μελος του.
Εμεις τα τελευταια 3 χρονια βρισκομαστε σε μια κατηγορια που οπως καταλαβαινεις δεν εχει καμμια σχεση με το μεγεθος και την ιστορια μας.Οσο αναφορα την ομαδα σου σιγουρα δεν εχει σχεση με καποια καφενεια που υπαρχουν στην κατηγορια και πιστευω οτι η θεση της ειναι και για παραπανω.
Φετος απο οτι καταλαβαινω πατε για μια καλη πορεια σε αντιθεση με εμας που πιστευουμε στην ανοδο.Την Κυριακη ελπιζουμε να γινει ενα καλο παιχνιδι και να το ευχαριστηθουμε ολοι οσοι θα ειμαστε στο γηπεδο.
Επειδη και εγω οπως ο nogater ειμαστε λιγο παλαιοτεροι απο τους υπολοιπους
εχουμε εικονες απο μεταξυ μας παιχνιδια την δεκαετια του 70 και ιστορικο το παιχνιδι
που αναφερει και ο nogater με την καταληψη του γηπεδου σας απο 2000 οπαδους μας λογω
μιας αδικης τιμωριας μας εκεινη την εποχη που μας στοιχισε την ανοδο στην α εθνικη.
Οι εποχες αλλαξαν και η μοιρα μας φερνει αντιπαλους στην δ εθνικη σε ενα σημειο που
εμεις ελπιζουμε να ειναι η αρχη μιας σειρας επιτυχιων που θα μας φερουν στην κορυφη.
Η συνεχεια επι του γηπεδου.
------------------------------------------------------------------------------------

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ (ΛΑΟΚΡΑΤΗΣ)
christian ευχαριστω και εσενα για το καλωσορισμα.Δυστυχως στην εποχη μας κουμαντο κανουν τα χρηματα.Ετσι και τα εχεις κανεις και ομαδα.Οσο εμεις τα ειχαμε κρατηθηκαμε 3 χρονιες στην Γ'.Αν υπαρχουν και σε εσας τοτε να εισαι σιγουρος οτι μπορειτε να ανεβειτε ξανα στην Α'.Και σας το ευχομαι ολοψυχα.
________________
ΤΟ SITE ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΕΙΝΑΙ:

http://www.hannibals.gr
-------------------------------------------------------------------------------------
H AΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ CHRISTIAN (ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ) ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:

Re: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΚΟΡΩΠΙ
http://www.athlitikihxo.gr/ShowNewspaper.php?ShowDate=1977-04-04
http://www.athlitikihxo.gr/ShowNewspaper.php?ShowDate=1977-04-04
το ιστορικο παιχνιδι με το Κορωπι τον Απριλιο του 1977 οπως το εχει δει ο απεσταλμενος της αθλητικης ηχο.Στην σελιδα 8 ειναι το ρεπορταζ του αγωνα και στις σελιδα 6 εισιτηρια και βαθμολογιες.Την δεκαετια του 70 οπως και του 80 ειμαστε σταθερα μεσα στις 2,3 πρωτες ομαδες σε εισιτηρια του πρωταθληματος της β εθνικης.Αυτα για να μαθαινουν την ιστορια μας οι μικροτεροι και να θυμουνται οι μεγαλυτεροι.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

TO MONO ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου