ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Πως φτασαμε ως εδω....... να αναιρουνται ξαφνικα οι ειδησεις για την ομαδα???



Λοιπον εφτασε η ωρα να αποτυπωσουμε και την δικη μας αποψη για αυτα που συμβαινουν γυρω απο την ομαδα.

Απο εχτες το βραδυ, αρχισε να ακουγεται η καλυτερα να διαβαζω σε καποια διαδυκτιακα στεκια, για την μετα Βογιατζη εποχη στην Προο.
Ειναι γεγονος, οτι και εγω προσωπικα αρχισα να διαβαζω το ονομα του αρχηγου μας, του Γιωργου Προβατα σε διαφορες συζητησεις σχετικα με την ομαδα και ποιος θα αναλαβει το κοουτσαρισμα στους εναπομειναντες αγωνες της χρονιας.
Ο.Κ. και τωρα ετσι απλα θα θεσω το ερωτημα προς ολους:
Δηλαδη εχουμε την εντυπωση οτι η Προοδευτικη εχει την ιδια αξια με ομαδες που (μαλλον λογω αναγκης) χρησιμοποιουν παικτες προπονητες????? Πλακα κανουμε ρε παιδια?? Ποιοι αραγε θελουν με τετοιες φημες, να μας καταταξουν στην ιδια κατηγορια με καποια σωματεια χωριων, που στο κατω - κατω ειναι και κομητες σε οποια κατηγορια καταφερουν να παιξουν??? Αυτην την αξια δινουμε πια στην ομαδα μας??

Πως εφτασε ρε τετοια φημη να τυπωθει σε αθλητικη εφημεριδα οπως διαβασα απο τα αλλα μπλογκ???
Ποιος πονηρος, εδωσε τετοια πληροφορια και ποιος σοβαρος δημοσιογραφος (wannabee δημοσιογραφισκος μαλλον, στηριζομενος σε αναξιοπιστες πηγες και κυκλους) εδωσε την ειδηση στον αρχισυντακτη του, χωρις προηγουμενος να την διασταυρωσει επισημα, εκθετωντας το μαγαζι (εφημεριδα) που δουλευει και πληρωνεται, τον προισταμενο του και τον εαυτο του ???
Η αληθεια ειναι, οτι απο καποια τετοια υποκειμενα, δεν εχω απαιτηση να σεβαστουν την ΠΡΟΟ!

Στο χθεσινο εκτακτο διοικητικο συμβουλιο, εγινε δεκτη η παραιτηση του Στελιου Βογιατζη,
ο οποιος δηλωσε φευγωντας απο την ομαδα και αποχαιρετωντας τους παικτες τα ακολουθα: ''ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ.
Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ. Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!''
''Thank you Stelios!!''

Αν εληφθησαν αποφασεις για προπονητη, η πεσαν ονοματα στο τραπεζι, δεν το γνωριζω προσωπικα, αλλα αυτο που γνωριζω, ειναι οτι αποφαση για τον Προβατα δεν πηρε κανενας!!!
Αρα, πως βρεθηκε η ειδηση ''λαυρακι'' στα χερια του δημοσιογραφου που ετρεξε να την δημοσιοποιησει???? (μπορει να νομιζε, οτι ειχε και την αποκλειστικοτητα...!!! Για σου ρε..... μεγαλε ρεπορτερ των αθλητικων!!)
Θα βρεθει το ''βαθυ λαρυγγι'' και θα τον κρινει και ο κοσμος της Προο, για την διασπορα των ψευδων ειδησεων, οι οποιες μονο κακο κανουν αυτην την στιγμη στην ομαδα!! Μηπως το ιδιο ατομο ειναι υπευθυνο και για αλλους ψιθυρους που ακουστηκαν τωρα τελευταια??
Αν, ειναι ετσι, τοτε να μας ανακοινωσουν και την σκοπιμοτητα των πεπραγμενων τους.
Θα ειχε μεγαλη αξια, στην ιστορια της ομαδας, να ξεχωρισουμε επιτελους την ηρα απο το σταρι.
Για να εχουμε καθε χρονο τετοια εποχη την ιδια κατασταση, παυει να ειναι συμπτωση!!


Μηπως ειναι οι ιδιοι, που βαζουν ιδεες για αποχη απο αγωνες??? Δηλαδη τι παει να πει ¨αποχη της NOGATE'' απο τους αγωνες??? Απο ποιους αγωνες κατ'αρχας αγορακια??

Απο τον ενα ακομα φετεινο εντος εδρας με το σωμενο Κερατσινι, γιατι αμφιβαλω προσωπικα αν θα κατεβει η Δαφνη Χιου, μπαινωντας και σε εξοδα.
Εκτος αν ερθουν τα παιδια, για τους δικους τους λογους, να δουν κανα συγγενη παραλληλα, καμια μεταγραφη για του χρονου...... - δανεικα δεν μας ζητησαν παντως για να ερθουν!!

Η θα κανετε αποχη απο τον αγωνα χωρις κανενα βαθμολογικο ενδιαφερον στο Κορωπι την Κυριακη, διοτι δεν εχει τζαμπα πουλμαν!!

Για να τελειωνει το παραμυθι, με ολους αυτους που θελουν - οπως αρκετες φορες εχω γραψει και εδω και αλλου- να αυτοαποκαλουνται και να αυτοπροσδιοριζωνται σαν NOGATE,

''οσοι φτιαξαμε την NOGATE, ουτε τζαμπα πουλμαν περιμεναμε - παντα βαζαμε δικα μας πουλμαν και τρενα,
ουτε φορακια ψαχναμε για να μπουμε στο γηπεδο - παντα και πρωτοι πληρωναμε το εισητηριο μας στο γηπεδο,
και παντα συνεισφεραμε οικονομικα με πολλους και διαφορους τροπους στην ομαδα μας που ηταν, ειναι και θα ειναι μονο η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ!! ''

Αν θελετε να κανετα - αποχες, καταληψεις, τραμπουκισμους και διαδυκτιακα τσαμπουκαλεματα, η και οτι αλλο κατεβασει η κουτρα σας,
το ονομα ''NOGATE'' δεν θα το χρησιμοποιειται πια, διοτι ουτε δικο σας ειναι, ουτε σας δοθηκε ποτε το δικαιωμα να το χρησιμοποιειτε, ουτε σας καναμε ποτε μελη εμεις της NOGATE, ουτε συνδρομες ακουμπησατε σε μια απο τις πιο παλιες οπαδικες παρεες και συσπειρωσεις της Ελλαδας. Στο κατω κατω ακαλεστοι ειστε!!!(οπως λεει και μια διαφημιση)
Θα υπερασπιστουμε ολοι μας, το δικαιωμα σας να εκφραζεται ελευθερα τις αποψεις σας, αλλα βρεστε αλλο ονομα να το κανετε και οχι της ''NOGATE''!!!
Και ριχτε και κανα φραγκο για τα 20.000 προστιμα που εσκασε φετος η ομαδα για παρτυ σας και μονο!!!

Τις λεπτομερειες θα τις συζητησουμε οταν συναντηθουμε ολοι για την περιβοητη κουβεντα, οπου θα βγουν πολλες αληθειες και πικριες!!


Το επομενο θεμα ειναι το νεο μπλογκ μας: http://korydallos-proodeftiki.blogspot.com/
Μια νεα προσπαθεια, που πρεπει να στηριχθει απο ολους και να βοηθηθει!!
Στηριχτε την προσπαθεια του Ντινου, οπως στηριχτηκαν ολα τα μπλογκ, και αποκτησατε προσβαση (και δωρεαν!!!) στην ενημερωση γυρω απο την ομαδα και οχι μονο.

Πληροφοριακα και μονο, θα σας ενημερωσω, οτι ετοιμαζεται νεο μπλογκ της ομαδας μας σε χωρα του εξωτερικου απο φιλο Προοδευτικανο που λειπει πολλα χρονια στα ξενα!!!!

Αυτα ειναι για σημερα τα τρεχοντα θεματα που μας καινε ολους μας!
Ηρεμηστε και αφηστε να τελειωσει η σαιζον χωρις αλλες τρικλοποδιες και ρεζιλικια,
να μπορεσει να κανει η διοικηση τα πλανα της και ολα θα ανακοινωθουν στην ωρα τους και οπως πρεπει!!!
Ουτος η αλλος, ο προεδρος εχει ανακοινωσει οτι θα μιλησει για ολα και για ολους οταν ληξει το πρωταθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου