ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΕΧΕΙ ΜΑΤΣ ΑΥΡΙΟ - Η ΠΡΟΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ.





Ωραια μερα θα'ναι αυριο. Και ενδιαφερουσα!!

Με καλο και ζεστο για την εποχη καιρο και εχει και το πλωτο Ναυτικο σαλονι στο Λαυριο οπου η Προο παιζει με τον τοπικο Ολυμπιακο στις 17:00.
Παντως σαν ομαδα, δεν της εχουν οι Λαυριωτες μεγαλη αγαπη, μαλλον προς την Λαυρεωτικη η και αλλα τοπικα σωματεια τους κοβω απο οτι διαβαζουμε στον τοπικο τυπο!!
Πολλα νεα, δεν εχουμε να σας γραψουμε προε το παρον (εκτος απο την φωτογραφια με το αρθρο της τοπικης εφημεριδας που ανεβηκε και εχτες απο εδω) και τα σχετικα ερωτηματικα που αφηνει το αρθρο να πλανωνται, αλλα με δυο τρια βιντεακια απο τον αγωνα του πρωτου γυρου, θα σας βολεψουμε προς το παρον (φαινεται καθαρα στο ενα βιντεο οτι η ανατροπη του Καλογερα ηταν μεσα στην περιοχη, αλλα δωθηκε φαουλ εκτος περιοχης) ετσι για να μην ξεχναμε!!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου