ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ενα περιεργο αρθρο εμφανιστηκε....σχετικα με τα αποτελεσματα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ και την ΕΠΣΑΝΑ..




Διαβαζωντας μια εφημεριδα (που διανεμεται δωρεαν στην ανατολικη Αττικη - και ειναι μια απο τις ελαχιστες που βρισκουμε πια, μια και η κριση μαλλον εχει επιρεασει την κυκλοφορια πολλων τετοιων φυλλων) το "Επταημερο της Ανατολικης Αττικης" που εκδωθηκε Τεταρτη 14/Απρ/2010 στις σελιδες με τα αθλητικα του διαβαζω τα εξης:

9ος ομιλος - 25 αγωνιστικη
ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

Η Καλλονη νικησε στο Μενιδι τον Αχαρναικο, που φαινεται να χανει το.....τρενο της ανοδου

Παροτι το ενδιαφερον του 9ου ομιλου της Δ' Εθνικης εστιαζεται στο ποιος θα κερδισει τον τιτλο και την ανοδο στην Γ' Εθνικη κατηγορια, ολοι οι παραγοντες της ΕΠΣΑΝΑ, περιμενουν με αγωνια τα αποτελεσματα του Ολυμπιακου Λαυριου, απο την τυχη του οποιου ...κρεμονται!!!
Το 1-1 που εφερε με το Κορωπι, κρατησε την ομαδα του Λαυριου πανω απο την γραμμη υποβιβασμου.
Οσοι υποστηριζουν τους τελευταιους δυο μηνες οτι τιποτα δεν ειχε κριθει στον 9ο ομιλο της Δ' Εθνικης κατηγοριας, παρα το μεγαλο προβαδισμα που ειχε αποκτησει τον Ιανουαριο ο Αχαρναικος, σημερα αισθανονται απολυτως
δικαιωμενοι.

Το αρθρο συνεχιζεται με την περιγραφη του αγωνα Αχαρναικου - Καλλονη και τα επισοδια που εγιναν (οπως τα διαβασαμε και αλλου) και εχει μια μικρη αναφορα στον αγωνα του Ωρωπου στην Μυτιληνη, τα συνοπτικα αποτελεσματα της αγωνιστικης, την βαθμολογια του ομιλου και την επομενη αγωνιστικη.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ:
Μεχρι εδω που σας περιεγραψα το εν λογω αρθρο, μια λεπτομερεια δεν μπορουσα να ξεκαθαρισω. Γιατι δηλαδη :
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΜΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗΣ????
Τι παιζεται παλι?? Τι θα συμβει αραγε στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ στον επομενο αγωνα της Κυριακης στο ΛΑΥΡΙΟ?? Ποια ειναι τα συμφερωντα που κρυβονται πισω απο αυτο το αρθρο???
Πολυ απλα τα σημειωνω, μαζι με τις αποριες που μου εβαλε στο μυαλο.
Πιστευω, οτι το θεμα θα εχει συννεχεια..... Θα τα ξαναπουμε απο εδω, μολις μαζευτουν οι πληροφοριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου