ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Τι εγραψαν για την Προοδευτικη

Οι πρώτες αποχωρήσεις

απο το sentragoal.gr

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΤΣΗΣ

Ο στόχος που είχε τεθεί στην αρχή της χρονιάς χάθηκε. Η Προοδευτική έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν μπορεί να διατηρεί μαθηματικές ελπίδες, αλλά ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός της διεκδίκησης του τίτλου, αφού οι οκτώ βαθμοί της διαφοράς πολύ δύσκολα μπορούν να καλυφθούν.


Σε τέτοιες περιπτώσεις, λοιπόν, αποδίδονται ευθύνες. Σίγουρα σε ό,τι αφορά τους «βυσσινί» οι ευθύνες βαραίνουν άπαντες και εξαίρεση δεν αποτελούν οι ποδοσφαιριστές.

Εξ ου, λοιπόν, και η απόφαση της διοίκησης να διακόψει τη συνεργασία της όχι με τον προπονητή (που την... πληρώνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις), αλλά με έξι παίκτες, οι οποίοι μέχρι πρότινος (τουλάχιστον στην πλειονότητά τους) αποτελούσαν βασικά στελέχη της ομάδας. Ο λόγος για τους Γιάννη Μαλισιώβα, Χρήστο Πέρρο, Τάσο Λαζάρου, Δημήτρη Μακρυωνίτη, Βασίλη Λάιο και Μπάμπη Κουβάτσο. Η απόφαση αυτή, μάλιστα, πάρθηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο της Προοδευτικής.

Σε ό,τι αφορά τον Στέλιο Βογιατζή, του πιστώνεται ως ελαφρυντικό το ότι ανέλαβε στα μέσα της σεζόν. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο έμπειρος τεχνικός έχει τον πρώτο λόγο για να βρίσκεται στο «τιμόνι» των «βυσσινί» και τη νέα σεζόν.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απο το: periferiako.com


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Έξι αποχωρήσεις!

Χωρίς την παρουσία έξι πρωτοκλασάτων στελεχών της θα ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα η Προοδευτική, η οποία έχει τεθεί οριστικά εκτός τροχιάς ανόδου. Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελούν οι Γιάννης Μαλισιώβας, Χρήστος Πέρρος, Μπάμπης Κουβάτσος, Δημήτρης Μακρυωνίτης, Τάσος Λαζάρου και Βασίλης Λάιος, μετά από σχετική απόφαση της «βυσσινί» διοίκησης. Στον αντίποδα, σημαντική πιθανότητα να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Προοδευτικής και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο συγκεντρώνει ο Στέλιος Βογιατζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου