ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟ 6-0 και τα βιντεο με τα γκολ











Φτανωντας στις τελευταιες αγωνιστικες της περιοδου, ειδαμε μια Προοδευτικη (με αρκετα διαφοροποιημενη συνθεση μετα τα τελευταια γεγονοτα στην ομαδα) να νικαει το ηδη υποβιβασμενο ΜΑΡΚΟ με 6-0, μετα απο τρεις διαδοχικες ηττες που στερησαν στην Προο τις τελευταιες ελπιδες ανοδου.
Απο δυο χατ-τρικ ειχαμε. Ενα του Μιχαηλ και ενα του Αργυριου, ενω ο Αργυριου εχασε και πεναλτυ στο πρωτο ημιχρονο οταν εστειλε την μπαλλα να τρανταξει το οριζοντιο δοκαρι.

Ο αγωνας (και ειδικα το σκορ) δεν σηκωνει ουτε πανηγυρισμους ουτε σοβαρη κριτικη για πολλους και ευνοητους λογους (ειδικα οταν αντιμετωπιζεις μια ομαδα υποβιβασμενη που κατεβηκε να παιξει χωρις παγκο αλλα προς τιμη της αγωνιστηκε με σοβαροτητα και με καποιους παικτες της να ξεχωριζουν κιολας με πρωτο και καλυτερο τον τερματοφυλακα της Κασιματη, που κρατησε το σκορ σε μονοψηφιο αριθμο και που του αξιζει ο ατυπος τιτλος του MVP του αγωνα !!)

Αργοτερα το βραδυ θα ανεβουν καποια βιντεακια ισως και οσα γκολ επιασε η καμερα σημερα, διοτι ολα δεν τα εχουμε (το πρωτο ειδικα και το τριτο δεν το προλαβαμε)

Ακολουθουν για σημερα τα βιντεο απο καποια γκολ!!
Απο αυριο καποια ακομη βιντεο με τις κυριοτερες φασεις του αγωνα.












Αυτα για σημερα, αυριο εχει και αλλα βιντεο με χαμενες ευκαιριες!!!!

Απο το periferiako.com η συνεχεια:

Εξάρα η Προοδευτική στη Μαρκό

Αν και αδιάφορη, η Προοδευτική δεν… χαρίστηκε στην αποδεκατισμένη και απροπόνητη Μαρκό, επικρατώντας με το ευρύ 6-0. Από τρία γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Μιχαήλ (4’, 54’, 77’) και Αργυρίου (18’ πεν., 46’ 69’), ο οποίος έχασε και πέναλτι στο 35’. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 25’ λόγω αποβολής του Κουκούλα. Επίσης, θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι στο 68’ βγήκε από το ματς με κόκκινη και ο Παπανικόλας.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μητρογιάννης, Τζιέρης (65’ Μπίφσας), Καλαϊτζίδης,
Προβατάς (60’ Πανανικόλας), Κονέ, Σεβαστόπουλος, Μιχαήλ, Χαλκιάς, Αργυρίου, Μπεθάνης, Ουσταμπασίδης (77’ Χατζηγεωργαλής).

ΜΑΡΚΟ: Κασιμάτης, Καλαιτζίδης, Καλανιώτης, Κουκούλας, Κοσμάς, Τσιριγώτης, Τσώνης, Δρόσος, Στρατήγης, Μπινιάρας, Δριστέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου