ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ειναι κεφατη, γυριζει απ' του....... γαλα, ντοματες, πατατες και 2 εισητηρια Μουντιαλ να παρεις ρε γυναικα!!!


Ο λογος που θα ανεβει αυτη η αναρτηση ειναι οτι παρατηρουμε αρκετους επισκεπτες του Μπλογκ μας να ανοιγουν την σελιδα απο αναζητηση του GOOGLE, ψαχνωντας για εισητηρια Μουντιαλ και εκδρομες.


Λοιπον απανταχου φιλοι της Εθνικης Ελλαδος διαβαστε και το παρακατω αρθρο (φρεσκο ειναι σημερινο!!!) για να μην εχετε αγχος για τα εισητηρια του Μουντιαλ (με εξαιρεση τον τελικο) - μιας και ο Γιωργαρος ο Καραγκουνης δηλωσε οταν ειδε το Παγκοσμιο Κυπελλο, κατα την αφιξη του στην Αθηνα την περασμενη εβδομαδα- λογω παγκοσμιας περιφορας-

'' αντε να το παρουμε και αυτο"!!!


Αρχίζει την Πέμπτη η διάθεση...


"Οι Νοτιοαφρικανοί ψωνίζουν εισιτήρια για το Μουντιάλ στο... ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ"

Associated Press
Ουρές αναμένονται στα... σούπερ μάρκετ από όπου θα ψωνίσουν εισιτήρια για το Μουντιάλ οι Νοτιοαφρικανοί

Γιοχάνεσμπουργκ
Μισό εκατομμύριο εισιτήρια για την τελική φάση του Μουντιάλ θα αρχίσουν να διατίθενται από την Πέμπτη στη Νότια Αφρική.
Δεδομένου ότι υπάρχουν ακόμη εισιτήρια για όλους τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου πλην του τελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί στις

11 Ιουλίου στο Γιοχάνεσμπουργκ, η FIFA αποφάσισε να εγκαταστήσει σημεία πώλησης σε εμπορικά κέντρα των εννέα πόλεων που θα φιλοξενήσουν αναμετρήσεις, καθώς και σε ένα δίκτυο μεγάλων... σουπερμάρκετ!


Για πρώτη φορά οι ποδοσφαιρόφιλοι θα μπορούν να αποκτήσουν εισιτήρια άμεσα και με μετρητά, μέθοδος αγοράς που είναι η πλέον προτιμητέα για τους Νοτιοαφρικανούς φιλάθλους, πολλοί εκ των οποίων έχουν χαμηλό εισόδημα.


Στο παρελθόν η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επέμεινε στη διάθεση των εισιτηρίων στη Νότια Αφρική μέσω της ιστοσελίδας της στο διαδίκτυο ή μέσω μιας πολύπλοκης διαδικασίας ψηφοφορίας σε τοπικό υποκατάστημα τράπεζας, προκαλώντας την κριτική των ντόπιων.
Πολλοί Νοτιοαφρικανοί εξέφραζαν παράπονα ότι αυτή η διαδικασία απέκλειε ανθρώπους χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο, πιστωτικές κάρτες ή το επιπλέον εισόδημα για να πληρώσουν προκαταβολικά τα εισιτήριά τους, πολλούς μήνες πριν. Επίσης, οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται πολύ πάνω από το συνηθισμένο για ποδόσφαιρο κορυφαίου επιπέδου στη Νότια Αφρική.
Μια ειδική κατηγορία εισιτηρίων για τους κατοίκους της Νότιας Αφρικής έχει τιμή 20 δολάρια, ωστόσο το κόστος αυξάνεται δραματικά σε υψηλότερες κατηγορίες για καλύτερες θέσεις και αναμετρήσεις μετά τη φάση των ομίλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξία για τα «μαγικά χαρτάκια» που προσφέρουν τις καλύτερες θέσεις στον τελικό φτάνει τα 900 δολάρια.
Η ζήτηση στη Νότια Αφρική για τα εισιτήρια ήταν αρχικά «νωθρή», ωστόσο στην πιο πρόσφατη φάση διάθεσης οι ντόπιοι αγόρασαν το 85% από τις 240.000 «μαγικά χαρτάκια», τα οποία πουλήθηκαν από το Φεβρουάριο μέχρι τις αρχές Απριλίου.
Την προηγούμενη εβδομάδα η FIFA ανακοίνωσε ότι έχουν διατεθεί 2.2 εκατομμύρια εισιτήρια για την τελική φάση του Μουντιάλ, η «αυλαία» του οποίου ανοίγει στις 11 Ιουνίου.


Το σχολιο μας:

Μην ξεχνατε ρε ποτε τις ιστοριες που εχετε ακουσει για συγγενεις σας στο εξωτερικο!! Ολο και καποιον ξεχασμενο μπαρμπα, ξαδελφο, ΚΟΥΜΠΑΡΟ, συμμαθητη..... θα θυμηθειτε που καποτε ακουσατε οτι ειναι η ειχε παει στην Αφρικη. Στειλτε τον γρηγορα στο Σουπερ Μαρκετ, να παρει πατατες, μηλα, δυο μπυρες, μια οδοντοκρεμα......και μην ξεχασει και δυο-τρια εισητηρια Μουντιαλ!!

Α, και πιασε και δυο τρια μαξιλαρια μαλακα, αν βρεις, να καθομαστε ζεστα, διοτι χειμωνας θαναι εκει κατω - και ειδικα σε καποια υψιπεδα ''τυπου Γιοχανεσμπουργκ και Πρετορια'' η θερμανση στα γηπεδα ειναι αγνωστος ορος. Και προσοχη στην διασταυρωση, να κοιτατε σε ολες τις κατευθυνσεις, μην σας πατησει κανενας περαστικος ελεφαντας!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου