ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ)

Η λεπτομερεστατη περιγραφη, οι συνεντευξεις, τα σχολια αλλα και τα παραλειπομενα ...... του Κυριακατικου αγωνα Αιολικου - Προοδευτικης (ολα μεσα σε ενα εξαιρετικο αφιερωμα απο το ΕΜΠΡΟΣΝΕΤ της Μυτιληνης). Αξιζει να το ξεφυλησετε (ηλεκτρονικα) ολοκληρο, διοτι θα βρειτε πολλα και ενδιαφεροντα νεα για ολες τις ομαδες της Λεσβου - αναφορες, προγραμματα αγωνων (που αφορουν και την Προοδευτικη) και πολλα....περιεργα.
Σαν δουλεια και παρουσιαση, οτι καλυτερο εχουμε δει σχετικα με την Δ' κατηγορια και τον 9ο ομιλο ειδικοτερα.
Τα συγχαρητηρια μας, σε οσους ασχοληθηκαν για την παραγωγη, αλλα και στο δικο μας μπλογκ των KERATSINIFANS, οι οποιοι το ανεβασαν στο μπλογκ τους, για να ενημερωθουμε ολοι μας.
Τελικα ισχυει το οσο γυριζεις - μυριζεις και για το διαδικτυο!!!

Απλα πατηστε στο λινκ που ακολουθει:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου