ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

THE NIGHTMARE RETURNS...........




Προοδευτική Νεολαία VS Καλλονή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ www.periferiako.com

Γιώργος Προβατάς: Να πετάξουμε την Καλλονή εκτός στόχων!

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να προχωρήσει κανείς σε πρόβλεψη σχετικά με το τι θα συμβεί στην κορυφή του 9ου ομίλου. Αχαρναϊκός, Προοδευτική σε πρώτη φάση και Αήττητος Σπάτων, ΑΕΛ Καλλονής ακολούθως, είναι οι ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και κάθε αγωνιστική από εδώ και πέρα είναι…φωτιά!
Μεθαύριο, Κυριακή, στις 14.00 η Προοδευτική φιλοξενεί την ΑΕΛ Καλλονής σε ένα ματς, όπου και οι δύο ομάδες θέλουν μόνο και μόνο τη νίκη.
Η ομάδα της Νίκαιας έχει το αβαντάζ της έδρας και ο Γιώργος Προβατάς σπεύδει να στείλει μέσω του periferiako.com το σύνθημα για τη νίκη, σαν αρχηγός της ιστορικής Προοδευτικής.

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» Ο έμπειρος αμυντικός είναι ο στυλοβάτης της αμυντικής γραμμής κατά τη φετινή σεζόν και ένας από τους βασικούς συντελεστές της πρωταγωνιστικής πορείας που ακολουθεί η Προοδευτική. Ο ίδιος έθεσε εξ αρχής τον στόχο στο ματς της Κυριακής:

«Σεβόμαστε την Καλλονή, που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες, όμως στόχος μας είναι να την κερδίσουμε και να την πετάξουμε εκτός στόχων!».

Εν συνεχεία, υπογράμμισε ότι η ομάδα του είναι σε θέση να το κάνει πράξη:

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχουμε πετύχει 16 γκολ και δεν έχουμε δεχτεί κανένα».

Σε τι έδωσε, όμως, ιδιαίτερη βάση ο ηγέτης της «βυσσινί» άμυνας;

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Με τη στήριξη των φιλάθλων μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτε! Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο» ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει: «Εμείς θα τα δώσουμε… όλα για τη νίκη και να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι στο τέλος της σεζόν θα έχουμε ανταποκριθεί απόλυτα στους στόχους μας».

ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ: Σχετικά με τα αγωνιστικά, τώρα, εντός πλάνων του Στέλιου Βογιατζή βρίσκεται και ο Κώστας Ουσταμπασίδης, που έβγαλε με επιτυχία το πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες. Έτσι, η μοναδική απουσία έχει να κάνει με τον νεοαποκτηθέντα Σωτήρη Κονέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου